Το πάρκο που γίνεται υποβρύχιος παράδεισος όταν λιώνουν οι πάγοι !!! (Video)

Με την πρώτη ματιά μπορεί κανείς να ξεγελαστεί. Εύκολα μπορεί κανείς να πιστέψει ότι κάποιος δύτης ανιχνεύει στο βυθό μιας υποβρύχιας χαμένης πολιτείας.
Ωστόσο αν εξετάσουμε προσεκτικά θα δούμε δένδρα, ένα παγκάκι ακόμα και μια γέφυρα!
Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε στο πάρκο Green Lake στην Tragoess της  Αυστρίας, που βρίσκεται καλά κρυμμένο στα χιονισμένα βουνά Karst.
Αυτή η περιοχή γίνεται  ο ιδανικός τόπος για τους λάτρεις της πεζοπορίας και της εξερεύνησης, ενώ το καλοκαίρι , το συγκεκριμένο πάρκο είναι ιδανικό για τους δύτες.
Οι πιο πάνω φωτογραφίες τραβηγμένες από τον Μαρκ Χεναουερ, μας δείχνουν το φυσικό κάλος αυτού του πάρκου.
Πώς μπορεί όμως το πάρκο να μετατρέπεται το καλοκαίρι σε λίμνη;  Κάθε χρόνο όταν λιώνουν τα χιόνια, το πάρκο πλημμυρίζει με 4000 κυβικά μέτρα νερού. Παγκάκια, δένδρα μονοπάτια, όλα όσα υπάρχουν στο πάρκο καλύπτονται από νερό και γίνονται ο καλύτερος βυθός προς εξερεύνηση.


Grüner See  Scuba Diving 2013 από stefanelonikitelo


Μιλώντας στη Daily Mail ο δύτης και φωτογράφος Μαρκ Χεναουερ από το Perly της  Ελβετίας αναφέρει: "Όταν βρίσκομαι κάτω από το νερό, νιώθω σαν να κολυμπάω σε έναν μαγικό κόσμο. Κολυμπάω πάνω από το γρασίδι, από τα λουλούδια, τα δένδρα είναι λες και ζω ένα παραμύθι" και προσθέτει: "Όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο φυσικό φως χωρίς φλας . Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα με τη βροχή τις  καταιγίδες και τον άνεμο".
http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)