ΠΑΝΙΚΟΣ στο Λονδίνο από δηλητηριώδη αράχνη !!!

Πανικός επικρατεί στο Λονδίνο τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας μιας αράχνης! Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, η εμφάνισή της οφείλεται στην κλιματική αλλαγή.

Συγκεκριμένα ένας 36χρονος άνδρας δαγκώθηκε από μια δηλητηριώδη αράχνη στον ύπνο του. Όταν ξύπνησε το χέρι του ήταν πρησμένο σαν «μπαλόνι», όπως είπε χαρακτηριστικά και παρέμεινε έτσι για 5 εβδομάδες! Τότε πήγε σε ένα γιατρό όπου του είπε από τι προέρχεται και του έδωσε αντιβίωση!

Στην Βρετανία την συγκεκριμένη αράχνη την έχουν ονομάσει «μαύρη χήρα» και μπορεί να προκαλέσει το θάνατο σε όσους είναι αλλεργικοί.
Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν τη συγκεκριμένη αράχνη στο σπίτι τους!
Ο 29χρονος Paul Lakeman είπε: «Ήταν βράδυ όταν ξάπλωσα να κοιμηθώ. Έκλεισα το φως και ξαφνικά κάτι αισθάνθηκα στους ώμους μου. Νόμιζα όμως ότι ήταν τα μαλλιά μου και τα τίναξα! Τότε άκουσα ένα θόρυβο στο πάτωμα. Ήταν η αράχνη!»

Ο Andy Pitty που μένει στο Kent λέει ότι έχει μετρήσει πάνω από 50 αράχνες στους φράχτες στο σπίτι του!
Η συγκεκριμένη αράχνη εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από 100 χρόνια που ήταν σε κιβώτια φρούτων από τα Κανάρια Νησιά.

Η αράχνη είναι πιθανό να εξαπλωθεί προς τα βόρεια επόμενα χρόνια, σύμφωνα με την Υπηρεσία Πληροφοριών του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας.
Ωστόσο, ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος νεκρός.

Ο Tony Wileman, ένας οικολόγος ς στο London Wildlife Trust , δήλωσε: « Η σοβαρότητα των συμπτωμάτων από τα δαγκώματα των  αραχνών εξαρτάται από το πόσο δηλητήριο έχει εγχυθεί. Τα συμπτώματα είναι πόνοι  στο στήθος, πρήξιμο και φαγούρα στη περιοχή του δαγκώματος».

http://www.star.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)