Αλάσκα: Οι χάρτες της Apple έστειλαν οδηγούς σε… διάδρομο απογείωσης !!!

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου έστησαν οδοφράγματα για να μην περνάνε οι παραπλανημένοι οδηγοί - Ακόμα ένα λάθος από τον αμερικανικό κολοσσό Τα λάθη στους χάρτες πλοήγησης της Apple συνεχίζονται και οι χρήστες -ειδικά οι οδηγοί- πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στην Αλάσκα, όπου οι χάρτες της Apple οδήγησαν τους οδηγούς στον διάδρομο απογείωσης του αεροδρομίου Φέρμπανκς.

Οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου στις 6 Σεπτεμβρίου είδαν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στο διάδρομο τροχοδρόμησης, ανάμεσα στα αεροπλάνα. Όμως στις 20 του ίδιου μήνα είδαν και άλλο και αμέσως κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά...

Τελικά προέκυψε πως ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός δεν είχε διορθώσει όλα τα σφάλματα στη συγκεκριμένη εφαρμογή, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να αναζητούν πάρκινγκ στον χώρο απογείωσης-προσγείωσης του αεροδρομίου.


Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση έστησαν οδοφράγματα και ζήτησαν από την Apple να «κατεβάσει» το χάρτη μέχρι να διορθώσει το λάθος.

«Ζητήσαμε από την Apple να απενεργοποιήσει το χάρτη του Φέρμπανκς μέχρι να διορθωθεί», δήλωσε στην εφημερίδα Alaska Dispatch η Μελίσσα Όσμπορν, υπεύθυνη λειτουργίας του αερολιμένα, ενώ έκανε γνωστό επίσης πως τo αεροδρόμιο είχε έρθει σε επαφή με την εταιρεία μέσω του γενικού εισαγγελέα της περιοχής.

Δύο οδηγοί που ακολούθησαν τους χάρτες της Apple για να φτάσουν στο χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου κινήθηκαν κατά μήκος ενός διαδρόμου τροχοδρόμησης και στη συνέχεια διέσχισαν κάθετα το διάδρομο απογείωσης στις 6 και τις 20 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, το λάθος παραμένει, ενώ την ίδια στιγμή η Apple δέχεται καταιγίδα επικρίσεων για τους οδικούς της χάρτες στις συσκευές iOS.


http://on-news.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)