Ελαιοτεχνία 2014 - Οινόραμα 2014, …είναι ΜΑΖΙ !!!

6η ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2014, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου 
12ο ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014, έκθεση οίνων και αποσταγμάτων

7 έως 10 Μαρτίου, στο κτίριο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό αεροδρόμιο) Ελληνικό-Αθήνα

Η Νέα Ελλάδα που ανατέλλει μέσα από την κρίση, θα είναι η Ελλάδα της αυθεντικότητας και της δημιουργίας, της σκληρής δουλειάς και της επιτυχίας. Όμως, τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι η στιγμή που το ελληνικό ελαιόλαδο και κρασί πρέπει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Αποφασίσαμε την διοργάνωση των δυο εκθέσεων για να συμβάλλουμε με αυτήν την κίνηση στην τόνωση της ελληνικής ανταγωνιστικότητας, στην ανάδειξη των συνεργασιών με περαιτέρω κέρδος για επιχειρήσεις και επαγγελματίες των κλάδων του ελαιολάδου και του κρασιού.

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος το σύνολο των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την τυποποίηση ελαιολάδου, την παραγωγή κρασιού, την συσκευασία, τα ελαιοκομικά και ελαιουργικά μηχανήματα, τα οινοποιητικά μηχανήματα. Για φέτος έχει προγραμματιστεί δυναμική επικοινωνία με όλες τις περιφέρειες και τα επιμελητήρια για συμμετοχή των μικροπαραγωγών του κάθε νομού. 

Ίδια ημερομηνία, ίδιο εκθεσιακό κέντρο.
Οι κλάδοι ελαιολάδου και κρασιού τώρα μαζί


Συγχρόνως θα πραγματοποιηθεί και ο 6ος ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ 2014 - διαγωνισμός Ελαιολάδου με στόχο την προβολή του ελαιολάδου και της ελιάς.

Ο διαγωνισμός 6ο ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ 2014 θα εξελιχθεί σε δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος  θα αφορά τον διαγωνισμό Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου (Ισχυρής, Μέτριας και Ελαφράς έντασης Φρουτώδους), ενώ το δεύτερο σκέλος θα αφορά τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης Συσκευασίας Τυποποιημένου Ελαιολάδου (Περιέκτης, Καινοτομία, Συνολική Εικόνα, Ετικέτα).

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ.: 210 7568888 info@eleotexnia.gr
http://eleotexnia.gr/dkotinos.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)