Δημιουργία κοινού μετώπου από καθηγητές και δασκάλους !!!

Κοινό εκπαιδευτικό μέτωπο επιχειρούν να δημιουργήσουν καθηγητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων και δάσκαλοι. 
 
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι πρόεδροι των τριών ομοσπονδιών (ΟΛΜΕ, ΟΙΕΛΕ και ΔΟΕ) στόχος είναι ο συντονισμός των κινητοποιήσεων μετά την απόφαση της ΟΛΜΕ να προχωρήσει σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.
 
Κρίσιμη συνεδρίαση θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη οι δάσκαλοι, για να αποφασίσουν τη στάση τους. Ήδη έχουν κηρύξει απεργία για τις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, ενώ οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί θα απεργήσουν στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.
 
Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης κάλεσε όλους τους φορείς, και ειδκά τους φορείς της υγείας, να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών, ενώ στήριξη ζήτησε και από τους γονείς και τους μαθητές.
 
Το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησε την τελετή αγιασμού στο 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας. Μιλώντας στους μαθητές, τους κάλεσε να στηρίξουν τους αγώνες των καθηγητών και ανέφερε πως από τα σχολεία θα ξεκινήσει ένα κύμα αντίστασης και ανατροπής.
 
Την ίδια ώρα, ο υπουργός Παιδείας Κ.Αρβανιτόπουλος σε μήνυμά του στο twitter για τη νέα σχολική χρονιά αναφέρει: «Καλή σχολική χρονιά σε όλους. Μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Με ανοικτά σχολεία, τους δασκάλους στη θέση τους και τα βιβλία στα θρανία!».
Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)