Ήσυχος συγκάτοικος ήταν το «φάντασμα» που ζούσε σε σπίτι στο Οχάιο !!!

Μια παρέα φοιτητών πίστευε ότι ζούσε σε στοιχειωμένο σπίτι, όταν έβλεπε τα ντουλάπια ανοιχτά και τον φούρνο μικροκυμάτων χρησιμοποιημένο.

Έπρεπε να περάσει περίπου ένας μήνας για να αποδειχθεί ότι στο υπόγειο του σπιτιού δεν ζούσε ένα φάντασμα, αλλά ένας πολύ ήσυχος -και παντελώς άγνωστος- συγκάτοικος.

Οι φοιτητές που ζούσαν σε σπίτι λίγο έξω από το Πανεπιστήμιο, αποφάσισαν να διαλευκάνουν το μυστήριο όταν είδαν ότι το «φάντασμα» εξακολουθούσε να αφήνει ανοιχτά τα ντουλάπια.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε μία κλειδωμένη πόρτα στο υπόγειο του σπιτιού.

Ζήτησαν από τον μεσίτη να ανοίξει την πόρτα και ανακάλυψαν ένα δωμάτιο, πλήρως επιπλωμένο, με τις φωτογραφίες ενός άνδρα και της οικογένειάς του.

Ο φοιτητής πληροφορικής, Μπρετ Μάγκλιν, ένας από τους φοιτητές που ζει στο σπίτι θυμήθηκε ότι κάπου είχε ξαναδεί τον άνδρα. «Θεώρησα ότι απλά επισκεπτόταν κάποιο άλλο από τα παιδιά που ζουν εδώ. Μου συστήθηκε ως Τζέρεμι και είπε: "Αναρωτιόμουν πότε θα γνώριζα τους ανθρώπους που ζουν στο σπίτι"».

Όπως αναφέρει η Huffington Post, οι φοιτητές άφησαν στον Τζέρεμι ένα σημείωμα, ζητώντας να επικοινωνήσουν μαζί του. Στη συνέχεια, του ζήτησαν να μεταφέρει αλλού τα πράγματά του και άλλαξαν κλειδαριά, καθώς ο ήσυχος συγκάτοικος δεν έπρεπε να βρίσκεται στο σπίτι.

Ορισμένοι από τους κατοίκους του σπιτιού σκοπεύουν να κινηθούν νομικά κατά της μεσιτικής εταιρείας, επειδή αυτή δεν άλλαξε τις κλειδαριές και δεν πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι πριν μπουν οι νέοι κάτοικοι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ήσυχος συγκάτοικος τρομάζει ένοικο σπιτιού. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, μία γυναίκα στη Νότια Καρολίνα άρχισε να πανικοβάλλεται από τους θορύβους που ακούγονταν από τη σοφίτα της.

Αποδείχθηκε ότι το «πνεύμα» που πίστευε ότι είχε καταλάβει εκείνο τον χώρο ήταν στην πραγματικότητα ο πρώην σύντροφός της που μόλις είχε βγει από τη φυλακή και είχε αποφασίσει να κατασκηνώσει στο σπίτι της.

Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)