Η ελαφρύτερη κάμερα εναλλάξιμων φακών με σύνδεση Wi-Fi !!! (Video)

Η Sony παρουσίασε την α5000 η οποία αποτελεί την ελαφρύτερη κάμερα εναλλάξιμων φακών και ενσωματώνει επιπλέον δυνατότητα πρόσβασης σε δίκτυα Wi-Fi.

Πέρα από το χαμηλό της βάρος που φτάνει μόλις τα 227 γραμμάρια η α5000, που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας, διαθέτει και πλήρες πακέτο δυνατοτήτων, δυσανάλογο του μεγέθους της.

Πιο αναλυτικά, η α5000 ενσωματώνει αισθητήρα APS-C ανάλυσης 20,1 Megapixel και νέας γενιάς επεξεργαστή BIONZ X, τον ίδιο που συναντάμε και στις κορυφαίες Sony α7 και α7R, στοιχεία που εξασφαλίζουν εικόνες υψηλής ποιότητας και βίντεο σε ποιότητα Full HD, σε οποιεσδήποτε συνθήκες λήψης.

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής BIONZ X χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες για να επιτύχει τη μεγαλύτερη δυνατή μείωση του «θορύβου» και την καλύτερη απόδοση των χρωμάτων. Επιπρόσθετα, επιτρέπει την πραγματοποίηση λήψεων υψηλής ευαισθησίας, έως και ISO16000, για ποιοτικές φωτογραφίες ακόμη και με ελάχιστο φυσικό φως.
Η ενσωμάτωση δυνατοτήτων Wi-Fi δίνουν τη δυνατότητα στην a5000 να συνδέεται εύκολα και γρήγορα με συσκευές smartphone ή tablet που διαθέτουν λειτουργία NFC, για άμεση μεταφορά φωτογραφιών. Παράλληλα, πάντα μέσω NFC, παρέχεται η λειτουργία Smart Remote Control η οποία επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο της α5000 από άλλη συνδεδεμένη συσκευή. Για τις συσκευές χωρίς δυνατότητα NFC παρέχεται η δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής PlayMemories Mobile της Sony, η οποία είναι διαθέσιμη για πλατφόρμες iOS και Android.Η νέα κάμερα είναι συμβατή με τους εναλλάξιμους φακούς σειράς E, στην οποία έχει περιληφθεί και η νέα έκδοση του φακού SEL55210 (E55-210mm, F4.5-6.3 OSS). Συνολικά, για την α5000 διατίθενται 22 διαφορετικοί φακοί από τις σειρές E-mount, Carl Zeiss και G Series. Η Sony α5000 θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο του 2014.
naftemporiki

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)