Ο πρώτος αναπνευστήρας κατάδυσης που επιτρέπει την αναπνοή από τη μύτη !!! (video)

Η εξερεύνηση του βυθού είναι συναρπαστική αλλά και δύσκολη, ειδικά αν κάποιος δεν έχει καλή σχέση με τους αναπνευστήρες.

Ωστόσο, η νέα μάσκα της εταιρείας Triboard που δίνει τη δυνατότητα αναπνοής από τη μύτη καταπολεμά όλα τα προβλήματα και κάνει ακόμα και τους πρωτάρηδες να μοιάζουν με δύτες. Η καινοτομία της μάσκας Easybreath είναι ότι, σε αντίθεση με τους συμβατικούς αναπνευστήρες, καλύπτει όλο το πρόσωπο.

Οι συμβατικοί αναπνευστήρες καλύπτουν μόνο τα μάτια του χρήστη με γυαλιά, ενώ χρησιμοποιούν έναν ξεχωριστό σωλήνα για αναπνοή από το στόμα.
 
Ωστόσο, η νέα μάσκα αφήνει ανοιχτή τη μύτη και το στόμα δίνοντας τη δυνατότητα στον δύτη να αναπνεύσει φυσιολογικά, χρησιμοποιώντας διπλό σύστημα ροής αέρα.
 
Το σύστημα διασφαλίζει ότι ο αέρας που εκπνέεται απομακρύνεται γρήγορα έτσι ώστε η μάσκα να μην θολώνει ποτέ.

Επίσης, ο σωλήνας του αναπνευστήρα Easybreath, ο οποίος μένει πάνω από το νερό και απελευθερώνει τον αέρα της εκπνοής, διαθέτει μια ειδική βαλβίδα η οποία στην ουσία εμποδίζει την εισροή νερού όταν αυτός βυθιστεί στο νερό.

Επισημαίνεται επίσης ότι οι συμβατικοί αναπνευστήρες περιορίζουν την περιφερειακή όραση, κάτι που δεν συμβαίνει με την μάσκα Easybreath.

Η μάσκα θα διατεθεί στο εμπόριο αργότερα εντός του 2014 έναντι 54 δολαρίων. Όπως ανακοινώθηκε, η μάσκα αναμένεται να κυκλοφορήσει σε διάφανο, μπλε, μωβ, πράσινο, κόκκινο και λευκό χρώμα.
econews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)