Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά !!!

Βροχές στα δυτικά, στη νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη, καταιγίδες από το απόγευμα στο Ιόνιο και χιόνια σε ορεινές και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Μακεδονίας προβλέπει για σήμερα Σάββατο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά στα πελάγη 8 μποφόρ.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής από το απόγευμα. Λίγα χιόνια θα πέσουν τη νύχτα στην Πάρνηθα (πάνω από 1.200 μετρα), ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς κελσίου.


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών και μικρή χιονόπτωση από το βράδυ στα γύρω ορεινά προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα δυτικά. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας.

Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από -2 (μείον 2) έως 7 βαθμούς κελσίου


περισσότερα:http://www.naftemporiki.gr/story/760417

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)