Τα ονόματα των Δημοτικών Αστυνομικών που μετακινούνται στην ΕΛ.ΑΣ. !!!

Από το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιείται ότι, στο πλαίσιο της διαδικασίας της "κινητικότητας", βάσει της υπ' αριθ. 5/2013 ανακοίνωσης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής... Διακυβέρνησης (ΦΕΚ 2999/Β/26-11-2013) και κατ' εφαρμογή της υπ' αριθ. 6000/2/234-γ' Κοινής Απόφασης των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (ΦΕΚ 2631/Β/17-10-2013),απεστάλησαν στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, Αλφαβητικός Πίνακας και Πίνακες Ανά Φορέα Προέλευσης των Δημοτικών Αστυνομικών, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη μετάταξή τους στην Ελληνική Αστυνομία.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ' αριθ. 6000/2/234-γ' Κοινή Υπουργική Απόφαση, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους ανωτέρω διαβιβασθέντες Πίνακες θα κληθούν με μέριμνα της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού/ΑΕΑ να προσέλθουν, εντός προθεσμίας που θα ορισθεί, προκειμένου να εξετασθούν στα σωματικά, ψυχικά και διανοητικά τους προσόντα από τις αντίστοιχες Επιτροπές του άρθρου 5 του Π.Δ. 4/1995 (ΦΕΚ 1/Α/10-1-1995).

Μετά την ολοκλήρωση της κατά τα ανωτέρω εξέτασης θα αποσταλεί στο Α.Σ.Ε.Π. Αλφαβητικός Πίνακας των υπαλλήλων με τη σχετική ένδειξη της καταλληλότητας ή μη αυτών στις ως άνω διαδικασίες, προκειμένου το Α.Σ.Ε.Π. να προβεί στην κατάρτιση των Πινάκων Κατάταξης και Διάθεσης Υπαλλήλων, τους οποίους και θα διαβιβάσει στα οικεία Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια.

http://www.epoli.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)