Νεαρός ληστής συνελήφθη από... ένα φιλί !!!

Παρίσι, Γαλλία 

Εκτός από κοσμήματα, ήθελε να «κλέψει» και ένα φιλί από την ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου που λήστεψε στο Παρίσι. Αυτό το φιλί του στοίχισε την ελευθερία του, καθώς ο άνδρας συνελήφθη, μετά από εξέταση του DNA του.

Τον περασμένο Απρίλιο δύο κουκουλοφόροι ακινητοποίησαν μία 56χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της, την περιέλουσαν με ένα υγρό που κατά τα λεγόμενά τους ήταν πετρέλαιο και απείλησαν ότι θα την έκαιγαν ζωντανή αν δεν τους αποκάλυπτε τον κωδικό του συναγερμού του καταστήματός της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, ο ένας από τους δράστες πήγε στο κοσμηματοπωλείο και έκλεψε μετρητά και κοσμήματα, ενώ ο άλλος φρουρούσε την 56χρονη γυναίκα. Προτού την απελευθερώσει, την φίλησε στο μάγουλο.

Η αστυνομία απομόνωσε το DNA του ληστή από το πρόσωπο της γυναίκας και δέκα μήνες μετά, από τις εργαστηριακές αναλύσεις, εξακρίβωσε την ταυτότητά του και διαπιστώθηκε ότι είχε ήδη συλληφθεί στη νότια Γαλλία ως ύποπτος για άλλο αδίκημα.

Ο 20χρονος κλέφτης υποστήριξε ότι είχε μόνο τον ρόλο του τσιλιαδόρου και ότι φίλησε τη γυναίκα, θέλοντας να «απαλύνει το ψυχικό τραύμα της».

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον συνεργό του.


Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters
http://news.in.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)