Τσικνοπέμπτη στην Αθήνα: Η χαρά του καλοφαγά !!!

Ένα μεγάλο γλέντι έχει διοργανωθεί για σήμερα, Τσικνοπέμπτη, στη Βαρβάκειο. Πολλά κιλά κρέας θα μπουν από τις 10.00 το πρωί στις ψησταριές, ενώ το «σκηνικό» θα συμπληρώνει καλό και άφθονο κρασί αλλά και παραδοσιακή μουσική.

Την έναρξη των εκδηλώσεων θα κηρύξει στις 11.00 η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, με αποκριάτικους ρυθμούς ξεκινώντας από την πλατεία Κοτζιά, ενώ στις 12.00 θα δώσει τη σκυτάλη στο Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου στην πλατεία Βαρβακείου, με τους Γιάννη Καραλή, Άννα -Μαρία Κάλφα και Μανώλη Σκουλά.

Στις 18.00 η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων με latin ρυθμούς θα βρίσκεται στην πλατεία Μοναστηρακίου, ενώ στις 19.00 στο μετρό Μοναστηρακίου η χορωδία του δήμου θα θυμίσει τραγούδια της παλιάς Αθήνας.

Από τις 20.00 τα στενά της Πλάκας θα γεμίσουν καρναβαλιστές από τις Μορφές Έκφρασης με μουσικά όργανα, χορό και αποκριάτικα τραγούδια, που θα παρελάσουν στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

(Διαδρομή: Μετρό Ακροπόλεως - Σέλλεϋ - Βύρωνος - πλ. Αγ. Αικατερίνης - πλ. Φιλομούσου - Κυδαθηναίων - Αδριανού - Τριπόδων - Φλέσσα - Λυσίου - Μάρκου Αυρηλίου - Αδριανού- πλ. Μοναστηρακίου).


http://www.zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)