Δεκάδες αγροτικά μπλόκα στο εθνικό δίκτυο !!!

Δεκάδες μπλόκα στήνουν από το πρωί οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα, διαμαρτυρόμενοι για τη σφικτή οικονομική πολιτική του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ειδικότερα, οι αγρότες στήνουν μπλόκα σε διάφορα σημεία κατά μήκος της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών, καθώς επίσης και σε διάφορους κόμβους του επαρχιακού δικτύου της βόρειας Ελλάδας και οι αγρότες που συντάσσονται με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγροτικών Μπλόκων.

Το μπλόκο των Θεσσαλών αγροτών, θα στηθεί στον κόμβο της Νίκαιας, στην εθνική Αθήνας - Θεσσαλονίκης, έξω από τη Λάρισα, ενώ στον Έβρο, η Συντονιστική Επιτροπή αποφάσισε να βγουν τα τρακτέρ στο ύψος της ΕΒΖ στην Ορεστιάδα, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου.

Οι αγρότες της Ημαθίας από την πλευρά τους θα μεταβούν με τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Κολούρας.


Στην Αχαΐα οι αγρότες-μέλη των τοπικών Ενώσεων θα προχωρήσουν από τις 10 το πρωί σε συγκέντρωση των αγροτικών οχημάτων τους στην Πατρών-Πύργου στη διασταύρωση της Κάτω Αχαγιάς, στην Πατρών-Τριπόλεως στο ύψος του Κουρλαμπά και στο Αίγιο στη Γέφυρα του Μεγανίτη. Μπλόκο και στην Ηλεία έξω από την Αμαλιάδα.

Σε κινητοποίηση στα Μεγάλα Χωράφια από την προχεχή Τρίτη καλούν οι αγρότες της Κρήτης. Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής το μπλόκο θα στηθεί στην Εθνική οδό στο ύψος των Μεγάλων Χωραφιών από την Τρίτη και για όσο χρόνο απαιτηθεί ώστε να γίνουν δεκτά τα αιτήματα του Πανελλαδικού συντονιστικού.

Οι αγρότες ξεκαθάρισαν πως ο δρόμος θα κλείνει για λίγα λεπτά της ώρας κάθε μέρα ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος που κινείται στο εθνικό οδικό δίκτυο.


http://www.zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)