Έφηβοι δημιούργησαν προϊόν για την ασφάλεια των ποδηλάτων, προσελκύοντας το ενδιαφέρον εταιρείας !!! (Video)

Ένα καινοτόμο προϊόν για την ασφάλεια των ποδηλατών, δημιούργησαν μαθητές της πρώτης Λυκείου στη Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, που έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον μεγάλης εταιρείας.

Ο Σπύρος, η Μελίνα, η Κλειώ, ο Φίλιππος, ο Γιώργος, ο Ηλίας, η Αλίκη και η παρέα τους –20 παιδιά, όλοι και όλες δεκαεξάρηδες-, στο πλαίσιο του προγράμματος «εικονική επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητα Νέων, δημιούργησαν ένα ολοκληρωμένο σύστημα φωτισμού για το ποδήλατο, το «night eye».

Το προϊόν αυτό είναι ένα σύστημα φωτισμού που παρέχει ασφάλεια στον ποδηλάτη και λειτουργεί, αποκλειστικά, με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ηλιακό panel και δυναμό), δημιουργώντας έναν φωτεινό ποδηλατόδρομο όπου κινείται με ασφάλεια ο ποδηλάτης.
Το «Athletic Technology Cooperation» (ATC), όπως ονομάζεται, έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον μεγάλης εταιρείας, που έχει ζητήσει από τους μαθητές να το αναπτύξουν, ώστε να εφαρμοστεί στα ποδήλατα με τα οποία διακινεί η συγκεκριμένη εταιρεία τα προϊόντα της στην Ολλανδία.

Πριν κατακτήσουν την αγορά του εξωτερικού, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, οι μαθητές που συμμετέχουν στην εικονική επιχείρηση ATC, θα πάρουν μέρος στην πανελλήνια έκθεση που θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου στην Αθήνα (The Mall Athens), με στόχο το πρώτο βραβείο, που θα τους επιτρέψει να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον αντίστοιχο ευρωπαϊκό διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ.


http://www.cretalive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)