Κίνα: Οι φαντάροι δεν χωράνε στα τανκς - Ψήλωσαν πολύ !!!

Οι τελευταίες δεκαετίες άλλαξαν το πρόσωπο της Κίνας. Ο πληθυσμός διατρέφεται καλύτερα και τα παιδιά που γεννιούνται έχουν διαφορετικό σωματότυπο σε σχέση με το παρελθόν. 

Μπορεί εμείς να έχουμε υποβρύχια που γέρνουν αλλά οι Κινέζοι έχουν μικρά τανκς.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν μικρά όταν κατασκευάστηκαν αλλά με τα χρόνια και την αλματώδη οικονομική ανάπτυξη της χώρας, άλλαξε η διατροφή και ο σωματότυπος του μέσου στρατιώτη, με αποτέλεσμα να μην χωράνε μέσα στα ερπιστριοφόρα.

Την είδηση μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, υποστηρίζοντας ότι σύμφωνα με έρευνα του κινεζικού στρατού, ο μέσος όρος ύψους των στρατιωτών κέρδισε δύο πόντους σε ύψος και πέντε πόντους σε πλάτος. Έτσι, η χωρητικότητα ενός τανκ που κατασκευάστηκε πριν από 30 χρόνια αποδεικνύεται πολύ μικρή για τους χειριστές του. Το ίδιο ισχύει και για τουφέκια που είναι κοντά.
Οι τελευταίες δεκαετίες άλλαξαν το πρόσωπο της Κίνας. Ο πληθυσμός διατρέφεται καλύτερα και τα παιδιά που γεννιούνται έχουν διαφορετικό σωματότυπο σε σχέση με το παρελθόν. Οι νέοι και οι νέες είναι ψηλότεροι και βαρύτεροι, σε σχέση με τους γονείς τους. Έτσι, οι ένοπλες δυνάμεις της Κίνας καλούνται να κάνουν μια τεράστια ανανέωση στον οπλισμό και τα οχήματα, ώστε να ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα.
http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)