Σαν Σήμερα - Vanessa Mae !!!

Η Vanessa Mae γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1978. 

Έχοντας γεννηθεί την ίδια ημερομηνία (27 October) με τον καλύτερο βιολιστή όλων των εποχών, τον Nicolo Paganini, η Vanessa Mae έχει δικαιώσει την θεά τύχη κατορθώνοντας να κάνει αγαπητό τον ήχο του βιολιού σε εκατομμύρια κόσμου. 

Σε ηλικία 11 με 13 ετών ηχογράφησε κονσέρτα του Tchaikovsky και του Beethoven. Η πρώτη που συνδύασε με τέτοια άνεση και πρωτοτυπία την κλασική με την pop μουσική, η Vanessa Mae θεωρείται δημιουργός ενός εντελώς νέου είδους fusion μουσικής που σηματοδοτήθηκε με την κυκλοφορία του άλμπουμ της THE VIOLIN PLAYER το 1995 και γρήγορα αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό. 

Η "βασίλισσα του βιολιού" έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς ποπ καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων η Janet Jackson και ο Prince, η μουσική της ακούγεται και στο σάουντρακ της μεγάλης παραγωγής της εταιρείας Disney "Μulan", ενώ με τα πρόσφατα άλμπουμ της δοκιμάζει για πρώτη φορά εκτός από το βιολί και την φωνή της. Παρουσιάζει ποπ τραγούδια, ικανά να φτάσουν στις υψηλότερες θέσεις των καταλόγων επιτυχιών ολόκληρου του κόσμου... 

Οι δραστηριότητες όμως της πολυτάλαντης μουσικού δεν σταματούν εδώ. Γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση, έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε διάφορες εκστρατείες του Ερυθρού Σταυρού. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί και με τον κινηματογράφο, είτε ως σκηνοθέτης της δικής της βουβής ταινίας, η οποία βασίστηκε στο άλμπουμ της “The original four seasons”, είτε ως ηθοποιός στη σειρά Arabian Nights που γυρίστηκε για το βρετανικό κανάλι ABC το 1999. 

Έχει ψηφιστεί από το περιοδικό People ως μία από τους “50 ομορφότερους ανθρώπους στον κόσμο”, ενώ το πρόσωπό της έχει κοσμήσει μερικά από τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας και το αντρικό περιοδικό FHM την έχει εντάξει στον κατάλογο με τις 100 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο.. 
http://www.hotstation.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)