Αίμα στα δικαστήρια της Ευελπίδων – Γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιού της !!!

Ξέφραγο αμπέλι τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Μέσα στο κτίριο εννιά, στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκονται τα γραφεία των ανακριτών και την ώρα που κάποιος βρισκόταν ενώπιον του ανακριτή μια γυναίκα κατάφερε να περάσει κάθε έλεγχο, έφτασε εκεί και βγάζοντας το όπλο από μια πετσέτα όπου το είχε τυλίξει, σκόρπισε τον τρόμο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τη γυναίκα και να την αφοπλίσουν. Κάποιοι αναφέρουν ότι πρόκειται για βεντέτα μεταξύ οικογενειών τσιγγάνων. Η γυναίκα λέγεται ότι έβαλε στο στόχαστρο τον άνδρα καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία του γιού της.

Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία τραυματίστηκε με μαχαίρι ένα ακόμη άτομο.


Το απίστευτο είναι ότι το περιστατικό έγινε παρουσία δεκάδων αστυνομικών. Η γυναίκα πάντως κατάφερε να  περάσει το όπλο από την είσοδο παρά τον ανιχνευτή μετάλλων... και αυτό είναι αδικαιολόγητο.


Επί της ουσίας όποιος περάσει την είσοδο, φάνηκε εκ του αποτελέσματος, μπορεί να πάει σε όποιο χώρο θέλει και να κάνει ό,τι θέλει στο χώρο των δικαστηρίων.


Ο χώρος είναι μεγάλος είναι δίσκολο να ελεγχθει, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, από τη στιγμή που η γυναίκα κατάφερε να φτάσει κουβαλόντας όπλο μέχρι το γραφείο του ανακριτή. 


http://www.newsit.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)