Έβαλαν στο μπλέντερ iPhone 5 και Galaxy S3 !!! (video)

Τα κατέστρεψαν για καθαρά διαφημιστικούς σκοπούς.


Η εταιρεία Blendtec, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή μπλέντερ εδώ και αρκετά χρόνια χρησιμοποιεί έναν πρωτότυπο τρόπο να διαφημίζει τα προϊόντα της.

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube ο ιδρυτής της, Tom Dickinson δημοσιεύει συστηματικά βίντεο με τίτλο «Will it Blend?», τα οποία δείχνουν τα μπλέντερ της εν δράσει. Όχι όμως με τρόφιμα αλλά με μπάλες, διαμάντια, gadgets, κινητά τηλέφωνα, tablets, υπολογιστές και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας!
 


Ενώ οι συγκρίσεις του iPhone 5 και του Galaxy S3 μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον αρκετών καταναλωτών τους τελευταίους μήνες ο Dickinson δεν έχασε την ευκαιρία και αποφάσισε να τοποθετήσει τα δυο smartphones στο μπλέντερ, σε μια άκρως «καταστροφική» δοκιμή.

Τα πρώτα «drop tests» των δυο συσκευών δίνουν σαφές προβάδισμα στο iPhone 5, αφού το Galaxy S3 είναι αρκετά πιο ευάλωτο σε πτώσεις. Μέσα στο μπλέντερ όμως η κορεάτικη συσκευή φαίνεται πως αντέχει λίγο περισσότερο. Λίγα δευτερόλεπτα δηλαδή, προτού γίνει και αυτή κομματάκια.


Μέχρι τώρα έχουμε δει συσκευές της Apple να ρίχνονται από μεγάλο υψόμετρο, μέσα σε λάβα, και να πυροβολούνται. Η μετατροπή τους σε σκόνη όμως με την χρήση μπλέντερ μάλλον παίρνει τον τίτλο του πιο πρωτότυπου «βασανιστηρίου».


http://www.newsbeast.gr

Δείτε τα αποτελέσματα της παράλογης αυτής κόντρας στο βίντεο:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)