Θα δείτε το λογαριασμό της ΔΕΗ και δε θα τον γνωρίσετε !!!

Βλέπατε το λογαριασμό της ΔΕΗ στο γραμματοκιβώτιο και τρέματε να τον ανοίξετε;


Μην ανησυχείτε πλέον! Η ΔΕΗ για να προστατέψει του καταναλωτές από αυτόν τον φόβο έλαβε δραστικά μέτρα! Τι έκανε; Αλλάζει το έντυπο!

Το νέο έντυπο λογαριασμού που αποστέλλει από σήμερα η ΔΕΗ στους πελάτες της έχει βασικό στόχο, όπως αναφέρει, την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Ο νέος λογαριασμός είναι μονόφυλλος, δηλαδή πιο φιλικός για το περιβάλλον και ο σχεδιασμός του βασίστηκε σε αποτελέσματα έρευνας καταναλωτών που διενήργησε η ΔΕΗ.
 


Στη μπροστινή όψη του εντύπου θα αναγράφονται τα πιο σημαντικά στοιχεία του λογαριασμού, όπως το συνολικό ποσό πληρωμής, οι χρεώσεις που περιλαμβάνει ο λογαριασμός συνοπτικά, η συνολική κατανάλωση ρεύματος, η ημερομηνία, ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής και η ημερομηνία της επόμενης καταμέτρησης. Επίσης, θα εμφανίζονται μηνύματα που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση των πελατών και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Στην πίσω όψη του εντύπου θα εμφανίζονται αναλυτικά όλες οι χρεώσεις του λογαριασμού που αναφέρονται στην μπροστινή όψη συνοπτικά. Πρόκειται για τις χρεώσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα και τις χρεώσεις υπέρ τρίτων (Δήμοι, ΕΡΤ κ.λπ.), που εισπράττει η ΔΕΗ.


Η αποστολή του νέου λογαριασμού, ξεκίνησε από χθες, Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και θα συνοδεύεται από ενημερωτικό έντυπο.


http://www.newsit.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)