Χιλιάδες "αγανακτισμένοι" στην πλατεία Συντάγματος - Άρχισαν να συρρέουν κατά εκατοντάδες !!!

Πλήθος κόσμου έχει ήδη συρρεύσει στην πλατεία Συντάγματος από το κίνημα "Αγανακτισμένοι πολίτες" που δημιουργήθηκε μέσω Facebook και στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 25.000 πολίτες που αντιδρούν στην συνεχή κυβερνητική πολιτική λιτότητας και επώδυνων μέτρων.
 Ο κόσμος που φτάνει στο σημείο είναι από όλες τις ηλικίες, ήσυχοι και απλοί άνθρωποι που με αυτό τον τρόπο θέλουν να διαδηλώσουν ότι δεν αντέχουν άλλο με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έστειλαν μήνυμα και στους "συναδέλφους Ισπανούς" με ένα πανό που γράφει: "Είμαστε ξύπνιοι, τι ώρα είναι; Είναι ώρα να φύγετε".

Χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών καταφθάνουν στο Μετρό του Συντάγματος και ενσωματώνονται στο μεγάλο τεράστιο πλήθος, που διαδηλώνουν ειρηνικά.

 
 Οι διαδηλωτές κοιτώντας τη Βουλή, φωνάζουν ως συνήθως "κλέφτες" απευθυνόμενους στους πολιτικούς, ενώ φωνάζουν και διάφορα άλλα συνθήματα κατά της κρίσης. 

Ίδιες εκδηλώσεις οργής βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο και στην Πάτρα.

Το μυστικό ήταν και πάλι κρυμμένο στο internet. Νέοι κυρίως άνθρωποι δικτυώθηκαν, οργανώθηκαν στο facebook και αλλού και κατέβηκαν στο δρόμο χωρίς την βοήθεια κομμάτων και συνδικαλιστικών οργανώσεων. Τα ίδια αντανακλαστικά φαίνεται λειτουργούν πλέον και εδώ. Μια αντίστοιχη ιστοσελίδα δημιουργήθηκε και ξαφνικά έγινε ένα “μπαμ”. 

 Πάντως, σε αυτή τη μαζική συμμετοχή έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι το φιλότιμο του Έλληνα φαίνεται πληγώθηκε όταν είδε χιλιάδες Ισπανούς διαδηλωτές χωρίς κομματικές σημαίες να δηλώνουν απλά “αγανακτισμένοι” αλλά στην πράξη και να φωνάζουν εν χορώ το σύνθημα για τη συμπεριφορά των Ελλήνων.

«Ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες»

Οι Ισπανοί κατέβηκαν με αφορμή τις εκλογές για να διαδηλώσουν ότι δεν θα ανεχθούν τα μέτρα. Τα μέτρα που “θα” πάρει η ισπανική κυβέρνηση και χλεύασαν με τον τρόπο τους τους Έλληνες που δεν αγανακτούν έμπρακτα για τα μέτρα που ήδη έχει πάρει η δική τους κυβέρνηση εδώ και ένα χρόνο και είναι έτοιμη να πάρει κι άλλα ακόμη πιο σκληρά.

Άρχισαν μάλιστα και τα περίεργα... Ξαφνικά η σελίδα διαγράφηκε και άρχισαν και οι θεωρίες συνωμοσίας, το θέμα μάλιστα έφτασε ως και σε ξένες ιστοσελίδες, ως το CNN.


www.newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)