"Ατυχής έμπνευση η τουρκική σημαία στη Σαντορίνη" !!!

Έντονη και άμεση ήταν η ελληνική αντίδραση αναφορικά με το δημοσίευμα ολλανδικής εφημερίδας, το οποίο παρουσιάζει την τουρκική σημαία σε εκκλησία στην Σαντορίνη, με την ελληνική πρεσβεία στην Χάγη να αποστέλλει επιστολή στη διεύθυνση της εφημερίδας προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκεια της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, ο πρέσβης της Ελλάδας στη Χάγη, Ιωάννης Οικονομίδης, σε επιστολή του στην εφημερίδα De Pers, τόνισε ότι το μοντάζ της εικόνας, όπου εμφανίζεται φωτογραφία ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας με τουρκική σημαία να κυματίζει, υπήρξε ατυχής έμπνευση, διότι δημιουργεί λανθασμένους συνειρμούς.

"Επηρεάζει αρνητικά τη γνώμη των αναγνωστών σας για τη χώρα μου, αγγίζει ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, τόσο για τους Έλληνες πολίτες όσο και τους πολλούς ελληνικής καταγωγής πολίτες της Ολλανδίας και εν ολίγοις, αποτελεί προσβολή για μία φίλη χώρα" εξήγησε ο κ.
Οικονομίδης.

Αναφέρθηκε ακόμα στη δύσκολη περίοδο που διανύει η
Ελλάδα, καταβάλλοντας τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να τηρήσει τις υποχρεώσεις της.

"Καλωσορίζουμε κάθε γνώμη, αλλά αρνούμαστε να δεχθούμε προσβολές", κατέληξε και κάλεσε την εφημερίδα να σεβαστεί τις ευαισθησίες του φίλου ελληνικού λαού και να απέχει στο μέλλον από παρόμοιες ενέργειες που, στο όνομα ενός εφήμερου εντυπωσιασμού προκαλούν διαρκή αισθήματα πίκρας.
www.cosmo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)