Σε κώμα 22χρονος….Διερευνάται η κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ !!!

Σε κώμα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ένας 22χρονος,ο οποίος μεταφέρθηκε ύστερα από νυχτερινή διασκέδαση.
 
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο νεαρός μεταφέρθηκε πριν από έξι ημέρες σε κωματώδη κατάσταση. Διασκέδαζε με φίλους του, σε νυχτερινό μαγαζί των Ιωαννίνων. Βγαίνοντας από το μαγαζί έχασε τις αισθήσεις του και οι φίλοι του υποχρεώθηκαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. 

Ο 22χρονος εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση. Πάσχει από σοβαρή υποξαιμική εγκεφαλοπάθεια, χωρίς να έχει κανένα ιστορικό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί διερευνούν το ενδεχόμενο η νόσος να οφείλεται σε κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι έλεγχοι για τα ποτά- μπόμπες είναι ελάχιστοι και πολλές φορές η κατανάλωσή τους μπορεί να αποδειχθεί μοιραία, όπως στην περίπτωση του 16χρονου κοριτσιού στην Κρήτη.

Σε δηλώσεις που είχε κάνει ο χημικός του "Δημοκρίτου" κ. Νίκος Κατσαρός, κάθε χρόνο ελέγχεται από το Γενικό Χημείο του Κράτους μόλις το 2% των μπαρ και καταστημάτων που λειτουργούν στη χώρα, ενώ οι έλεγχοι προκύπτουν από τις ελάχιστες δειγματοληψίες που πραγματοποιεί στις εφόδους του για φορολογικούς λόγους το ΣΔΟΕ.

Μία μεγάλη βιομηχανία έχει στηθεί στον κόσμο της νυχτερινής διασκέδασης και σε ποτά έχει εντοπιστεί ακόμη και μεταλλικό χρώμα αυτοκινήτου!

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)