«Καλλιμάνης»: Προληπτική ανάκληση προϊόντος με αυξημένα επίπεδα καδμίου !!!


Την προληπτική ανάκληση των παρτίδων LOT L00352 και L01066 του ημιέτοιμου προϊόντος «Ριζότο με Θαλασσινά Kallimanis» ανακοινώνει η εταιρία «Καλλιμάνης». 

 Η εταιρεία σήμερα ενημερώθηκε από τους προμηθευτές της στο Βέλγιο πως οι Βελγικές Αρχές Ελέγχου εντόπισαν στα καλαμαράκια που περιλαμβάνονται στις συγκεκριμένες παρτίδες του συγκεκριμένου ημιέτοιμου προϊόντος αυξημένα επίπεδα καδμίου.

Σημειώνεται, ότι η διοίκηση της εταιρίας «Καλλιμάνης» ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες Διευθύνσεις του ΕΦΕΤ στην Πάτρα και Αθήνα, οι οποίες δεν είχαν λάβει σχετική ενημέρωση από τις βελγικές αρχές.

Παράλληλα, η εταιρία ξεκίνησε δειγματοληπτικούς ελέγχους καθώς και τη διαδικασία προληπτικής δέσμευσης και ανάκλησης των συγκεκριμένων παρτίδων. Τα πρώτα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργεί η εταιρία θα είναι έτοιμα τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 1ης Ιουνίου.

Η εταιρία «Καλλιμάνης» ενημερώνει τους καταναλωτές να ελέγξουν εάν το προϊόν που αγόρασαν ανήκει σε κάποια από τις δυο αυτές παρτίδες LOT L00352 και L01066 (οι κωδικοί αυτοί αναγράφονται στο πίσω μέρος της συσκευασίας).

Σε αυτήν την περίπτωση καλούνται να μην το καταναλώσουν και να το επιστρέψουν προς αντικατάσταση καλώντας δωρεάν στη Γραμμή Επικοινωνίας Καταναλωτή ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ 800 11 77800.
www.thebest.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)