Επιστράφηκε κλεμμένο, 34 χρόνια μετά !!!

Το αγόρασε νέα και πλέον έχει αποκτήσει εγγόνια. Ο λόγος για την Michelle Squires, που μετά από 36 χρόνια γραφειοκρατικής αναμονής και περιπέτειας έχει πλέον στα χέρια της το κλεμμένο βανάκι της. Κλάπηκε το 1974.

Ακόμα και αν σας κλέψουν το αυτοκίνητο, - σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες - γεγονός που είναι πολύ πιθανό - διατηρείστε τις ελπίδες σας και προσευχηθείτε. Στις ΗΠΑ τουλάχιστον, τέτοιου είδους θαύματα συμβαίνουν.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα από την Ουάσιγκτον την περασμένη εβδομάδα πήρε πίσω το Volkswagen βανάκι της που είχε κλαπεί το 1974 παρότι είχε προσπάθησε να το αγοράσει και την περασμένη χρονιά, αλλά τελικά δεν το κατάφερε.

Η Michelle Squires αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική της το 1980, αφού 6 χρόνια είχανε περάσει χωρίς να βρεθεί το αυτοκίνητο της.

Τον περασμένο χρόνο δέχτηκε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από το τελωνειακό γραφείο του λιμανιού του Los Angeles ότι το βανάκι της βρέθηκε.

Το βανάκι είχε επανακατασκευαστεί και είχε πάρει τον δρόμο ώστε να επιστρέψει στη Γερμανία, όταν τα τελωνειακά του χαρτιά αποκάλυψαν ότι η πραγματική ιδιοκτήτρια ήταν η Michelle Squires.

Όμως υπολόγισαν χωρίς στην ασφαλιστική, η οποία απέδειξε ότι αφού αποζημίωσε την Squires για το αυτοκίνητο το 1980, το βανάκι άνηκε τελικά στην ασφαλιστική.

Το βανάκι δημοπρατήθηκε τελικά τον Δεκέμβριο του 2009 και πουλήθηκε στην τιμή μεταξύ των $30.000 με $40.000.

Η Michelle Squires προσπάθησε να το αποκτήσει και τότε, αλλά βρέθηκε πλειοδότης που έδωσε περισσότερα και έτσι ούτε πάλι μπόρεσε να αποκτήσει το αυτοκίνητο της. Έλα όμως που η μοίρα τελικά θέλησε το αυτοκίνητο να επιστρέψει στην ιδιοκτήτρια του.

Λόγω ενός γραφειοκρατικού θέματος το αυτοκίνητο δεν μπορούσε να βγει εκτός της πολιτείας της Νότιας Καλιφόρνιας και έτσι δόθηκε η τελευταία ευκαιρία στην Michelle να το αγοράσει.

Την περασμένη εβδομάδα τελικά, η Squires πήρε πίσω το βανάκι της μετά από 36 χρόνια. Τι σκοπεύει να το κάνει; Δήλωσε ότι θα πάρει τα τρία εγγόνια της και θα κάνει ένα ταξίδι στην Καλιφόρνια τον προσεχή Μάιο.
news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)