Τους φιλοξένησε, τους τάισε και για «ευχαριστώ»… την έκλεψαν !!!

Μετάνιωσε πικρά για την φιλανθρωπία της μια ηλικιωμένη γυναίκα που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στον Ασώματο της Κω σε δυο Αλβανούς οι οποίοι της ζήτησαν φαγητό. 

 Η γριούλα τους λυπήθηκε και τους προσέφερε φαγητό, νερό, ακόμη και γλυκό. Εκείνοι, όμως, της το ανταπέδωσαν… κλέβοντας τα λίγα που είχε!


Οι δυο αλλοδαποί έπιασαν την κουβέντα στην καλόκαρδη γυναίκα αλλά, όσο εκείνη τους ετοίμαζε να φάνε, έκαναν επίδειξη αχαριστίας αρπάζοντας από το διπλανό δωμάτιο την τσάντα της την οποία έκρυψαν και πήραν φεύγοντας μαζί τους! 

Μέσα, δεν υπήρχαν πολλά… Μόλις 40 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα της ηλικιωμένης. Ωστόσο, εκείνο που μετράει είναι η αγνωμοσύνη των άγνωστων δραστών που ξεπλήρωσαν με τόσο άθλιο τρόπο τη φιλοξενία της.

Άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα κλοπής από δυο αδίστακτους κακοποιούς στο Αγρίνιο. Ο ένας από τους δράστες, περίπου 40 χρόνων, της χτύπησε την πόρτα ζητώντας τάχα την κόρη της 80χρονης στην οποία θα πωλούσε ένα φορητό υπολογιστή.


 Όσο, όμως, απασχολούσε την ηλικιωμένη ρωτώντας την πού θα έβρισκε την κόρη της, ο συνεργός του βρήκε τρόπο να τρυπώσει στο σπίτι και να αρπάξει όλες τις οικονομίες της, ύψους 3.000 ευρώ! Όταν η 80χρονη αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά, βγήκε έξω και πρόλαβε να δει τους δράστες να απομακρύνονται με ένα ασημί ή γκρι μικρό αυτοκίνητο.

http://elnewsgr.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)