Προσοχή: Aνάκληση εμφιαλωμένου νερού !!!

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) απέσυρε απο την αγορά παρτίδα μη ασφαλούς εμφιαλωμένου νερού, προέλευσης Ρουμανίας, με την εμπορική ονομασία «Water Spring Pramen Divu Φυσικό Μεταλλικό Νερό», καθώς ανιχνεύθηκε μικροβιολογικό φορτίο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ, κατά τη διενέργεια ελέγχων βάσει του προγράμματος «Επίσημος έλεγχος για τα εμφιαλωμένα νερά έτους 2012» (δειγματοληψία και ανάλυση) και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, προέβη σε δειγματοληψία φυσικού μεταλλικού νερού από την Υπεραγορά MOLDOVA MON/ΠH E.Π.E. Αχαρνών 131, Αθήνα.

Το δείγμα, εμφιαλωμένο νερό, προέλευσης Ρουμανίας, από την Firma Producatoare S.C. European Drinks SA, με την εμπορική ονομασία «Water Spring Pramen Divu Φυσικό Μεταλλικό Νερό», σε συσκευασία των 2 λίτρων, με αριθμό παρτίδας SID A 08:56 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση 9/10/2013, κρίθηκε «ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ-ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ» διότι ανιχνεύθηκε μικροβιολογικό φορτίο.

Το συγκεκριμένο προϊόν εισάγεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Κ.Π.Ευθυμίου Ε.Π.Ε. που εδρεύει στην οδό Ράμφου 1, Άγιο Ελευθέριο, Αθήνα.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου του εν λόγω προϊόντος από την επιχείρηση και η διαδικασία ελέγχου είναι σε εξέλιξη. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που το έχουν προμηθευτεί να μην το καταναλώσουν.

http://www.blog.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)