Εξηγήσεις για το... «εγκαταλελειμμένο γαϊδούρι», δίνει η Google !!!

Ένα γαϊδουράκι έμοιαζε να χτύπησε και να εγκατέλειψε στην τύχη του το αυτοκίνητο της υπηρεσίας Google Street View, καθώς διέσχιζε την περιφέρεια Κουενένγκ στην Μποτσουάνα της νότιας Αφρικής. 

Ο Kei Kawai, υπεύθυνος για τους Χάρτες της Google απολογήθηκε για την αποκαλυπτική φωτογραφία  που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου (σε ένα blog post υπό τον τίτλο Never Ass-ume).
 


Διαβεβαίωσε όλους όσοι ανησυχούν ότι, το γαϊδουράκι είναι ζωντανό και καλά, μετά από ένα μπάνιο στην άμμο.
Κοιτώντας την φωτογραφία 360 μοιρών, εύκολα μπορεί κανείς να θεωρήσει ότι ο οδηγός του  οχήματος χτύπησε το γαϊδούρι που εμφανίζεται στην φωτογραφία, μια όρθιο και μια ξαπλωμένο, στην άμμο. 

Όπως εξηγεί ο Group Product Manager των Google Maps, το γαϊδουράκι απολάμβανε ήδη ένα «μπάνιο στην άμμο». Καθώς αντιλήφθηκε το όχημα να πλησιάζει, σηκώθηκε, διέσχισε τον δρόμο και συνέχισε τον δρόμο του προς την αντίθετη κατεύθυνση.
 

Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, ο Κέι παραθέτει τρεις φωτογραφίες. Στις δύο πρώτες, το όχημα Street View πλησιάζει και φωτογραφίζει από απόσταση το γαϊδουράκι που κυλιέται στην άμμο. Στην επόμενη, το ζώο σηκώνεται και παραμερίζει και στην τελευταία (από την κάμερα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου) κοιτάει το απερχόμενο όχημα με περιέργεια.

http://tech.in.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)