Ο Στέλιος Βραχιόλογλου μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι !!!

Αλεξανδρούπολη
Ο Στέλιος Βραχιόλογλου μας παρουσιάζει το τραγούδι "Στον τόπο αυτό" το οποίο περιλαμβάνεται στη νέα του δισκογραφική δουλειά η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, από την εταιρεία Final Touch. 

Στο κομμάτι αυτό, ο Στέλιος υπογράφει τους στίχους και τη μουσική μέσα από το οποίο η ελληνική παραδοσιακή μουσική φλερτάρει με την σύγχρονη ενορχήστρωση. Το τραγούδι περιγράφει την αισιόδοξη ματιά που χαρακτηρίζει το Στέλιο και μας κάνει ένα σύντομο ταξίδι... στην όμορφη Ελλάδα μας θυμίζοντας σοφά λόγια που τα έχουμε ανάγκη όσο ποτέ! Ένα κομμάτι που πραγματικά αξίζει την προσοχή του ακροατή – όπως εξάλλου και ο δημιουργός του!

Ο Στέλιος Βραχιόλογλου είναι ένας τραγουδοποιός που ζει στην Αλεξανδρούπολη. Από μικρή ηλικία το ενδιαφέρον για την μουσική τον ώθησε στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης όπου και έκανε τα πρώτα βήματα στην κλασσική κιθάρα. Η κιθάρα και το πιάνο ήταν τα εισιτήρια για να ξεκινήσει το ταξίδι στον παραμυθένιο κόσμο της μουσικής. Τελειώνοντας το σχολείο αρχίζουν οι σπουδές στην Σχολή Φυσικοθεραπείας των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκη αρχίζουν να δημιουργούνται οι πρώτες μπάντες και τα πρώτα live σε φοιτητικά στέκια και μουσικές σκηνές, ενώ είναι πλέον πραγματικότητα και η συνεργασία του με τους Stavento. 

Οι στίχοι και οι μελωδίες αρχίζουν να χορεύουν στο μυαλό και τον Δεκέμβριο του 2009 ο πρώτος προσωπικός δίσκος με τίτλο «Όνειρα» είναι γεγονός. Έκτοτε η πορεία συνεχίζεται με το τραγούδι του «Θα 'μαι πάντα εκεί» και το «Ζωή και κότα», τα οποία σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.


http://alexpolisonline.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)