Επιστρέφει στις 29 Οκτωβρίου η ελεγχόμενη στάθμευση στην Αθήνα !!!

Επιστρέφει στους δρόμους της Αθήνας από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου η ελεγχόμενη στάθμευση.

Το έργο της δημοτικής αστυνομίας, που καταργήθηκε μετά από κυβερνητική απόφαση, αναλαμβάνουν υπάλληλοι χωρίς στολή, που ανήκουν στην νεοσυσταθείσα Διεύθυνση Ελέγχου Κοινοχρήστου Χώρου του Δήμου Αθηναίων.

Θα φέρουν ειδική ταυτότητα, σε ευκρινές σημείο και θα μπορούν εκτός από την επιτήρηση του συστήματος της ελεγχόμενης στάθμευσης να βεβαιώνουν και κλήσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σε συναρμοδιότητα με την Ελληνική Αστυνομία.

Όπως επισημαίνεται από τον Δήμο Αθηναίων, ήδη οι δημοτικοί υπάλληλοι ενημερώνουν οδηγούς για την επαναλειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης από τις 29 Οκτωβρίου και αφήνουν σημειώματα σε αυτοκίνητα τα οποία είναι σταθμευμένα παράνομα στις ειδικά διαγραμμισμένες περιοχές.

Παράλληλα, η δημοτική Αρχή τονίζει ότι παραμένει το αίτημα του Δήμου Αθηναίων προς τα αρμόδια υπουργεία «για την επανατοποθέτηση δημοτικών αστυνομικών, μέσω του προγράμματος κινητικότητας, ως διοικητικών υπαλλήλων, προκειμένου να στελεχωθούν αρτιότερα οι αρμόδιες υπηρεσίες, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη λειτουργία της πόλης». 


http://www.tanea.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)