Leonard Cohen - Old Ideas !!! (Νέος δίσκος)

Ύστερα από 8 χρόνια, ο Leonard Cohen επιστρέφει στην δισκογραφία καθώς ανακοίνωσε ημερομηνία κυκλοφορίας νέου album.
Θα έχει τίτλο, Old Ideas και αναμένεται στα δισκοπωλεία στα τέλη του Ιανουαρίου. Θα είναι ο 12 δίσκος του 77χρονου μουσικού και ο πρώτος ύστερα από το 2004 και το Dear Heather.

Τα δέκα τραγούδια του album απευθύνονται ποιητικά στα πιο βαθιά νοήματα ζωής της ανθρώπινης ύπαρξης – τη σχέση με την υπερβατική οντότητα, την αγάπη, τη σεξουαλικότητα, το χαμό και το θάνατο. Αναμφισβήτητα το πιο πνευματικό από τα album του σεβαστού καλλιτέχνη, το Old Ideas εμπνέει αφοσίωση με μία ιδιαίτερη αίσθηση συμπόνιας και ευπρέπειας. Το Old Ideas είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία τώρα στο www.LeonardCohen.com Οι fans που θα το προ-παραγγείλουν θα λάβουν αυτόματα το νέο τραγούδι για να το «κατεβάσουν». 
Ακούστε το :“Show Me The Place”


Ενώ οι ηχογραφήσεις για το Old Ideas ξεκίνησαν τον Ιανουάριο 2011, πολλά από τα νέα τραγούδια και οι στίχοι τους δουλευόντουσαν για χρόνια. Οι πρώτες εκδόσεις δύο τραγουδιών του album, το»Amen» και το «Lullaby» ηχογραφήθηκαν αρχικά το 2007, ενώ τα “Lullaby” και “ The Darkness” ερμηνεύτηκαν live κατά τη διάρκεια της πρόσφατης sold-out παγκόσμιας περιοδείας του Cohen.

Leonard Cohen - Suzanne (Live At Isle Of Wight... by baranoner
OLD IDEAS
Οι fans ήξεραν τι να περιμένουν όταν ο Cohen έκανε σχόλια λαμβάνοντας το Principe de Asturias Prize για λογοτεχνία στην Ισπανία τον Οκτώβριο.

“Όσο μεγάλωσα, κατάλαβα ότι οι οδηγίες έρχονται με αυτή τη φωνή. Και οι οδηγίες ήταν οι εξής…Ποτέ να μην θρηνείς αδιάφορα. Και εάν κάποιος είναι να εκφράσει τη μεγάλη αναπόφευκτη ήττα που περιμένει όλους μας, πρέπει να γίνει μέσα στα αυστηρά όρια της αξιοπρέπειας και της ομορφιάς.»

Το album του Leonard Cohen είναι παραγωγής των Patrick Leonard, Anjani Thomas, Ed Sanders και Dino Soldo. Η βαρύτονη υπογραφή του Cohen στο Old Ideas ολοκληρώνεται με τους εξαιρετικούς ερμηνευτές Dana Glover, Sharon Robinson, The Webb Sisters (Hattie και Charley Webb) και Jennifer Warnes. Ο σχεδιασμός του εξώφυλλου του album είναι από τον ίδιο τον Cohen.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)