Τραγικός θάνατος φιλάθλων στην Ινδονησία !!!

Την τελευταία τους πνοή άφησαν δύο φίλαθλοι σε αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ινδονησίας με τη Μαλαισία στην πρωτεύουσα Τζακάρτα, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άτυχοι άνδρες ποδοπατήθηκαν όταν εκατοντάδες φίλαθλοι επιχείρησαν να εισέλθουν εντός εξέδρας χωρίς εισιτήριο.


Οι δύο ομάδες έπαιζαν στον τελικό του πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Νοτιοανατολικής Ασίας, με περισσότερους από 80.000 ανθρώπους να έχουν γεμίσει ασφυκτικά τις εξέδρες του γηπέδου « Bung Karno».


Ένα κιόσκι εισιτηρίων παραδόθηκε στις φλόγες από εξαγριωμένους οπαδούς μετά τη γνωστοποίηση ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο τεταμένη που οι εκπρόσωποι της Μαλαισίας ζήτησαν τεθωρακισμένα οχήματα προκειμένου να μπορέσουν οι παίκτες της εθνικής ομάδας να μεταβούν με ασφάλεια στο γήπεδο.


«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο δύο ανθρώπων», τόνισε ο Azzuddin Ahmad, γενικός γραμματέας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Μαλαισίας.


Νικητής του αγώνα ήταν η Μαλαισία η οποία επικράτησε στα πέναλτι της Ινδονησίας.


Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας 
 http://www.zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)