Ο πόλεμος των browsers !!!

Οι θεωρούμενοι «γκουρού» της τεχνολογίας συχνά εκφράζουν την αντίθεσή τους στη χρήση του Internet Explorer. Αντίθετα, δεν είναι λίγοι αυτοί που συνιστούν η πλοήγηση στον Ιστό να γίνεται μέσω του Firefox, ή και κάποιου άλλου browser.  

Ωστόσο μια νέα έρευνα της εταιρεία New Relic, έρχεται να διαψεύσει τους παραπάνω ισχυρισμούς. Και αυτό γιατί, ο ταχύτερος φυλλομετρητής για Windows είναι ο Internet Explorer 10, όπως υποστηρίζει. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει σχεδιαστεί από τη Microsoft ειδικά για χρήση στο περιβάλλον των Windows 8. 

Για την έρευνα, η εταιρεία καταγράφει την απόδοση σε 40 δισ. θεάσεις σελίδων (page views) κάθε μήνα, από διάφορα λειτουργικά συστήματα. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα αυτά, προχώρησε σε ανάλυση προκειμένου να διαπιστώσει ποιος είναι ο ταχύτερος φυλλομετρητής σε κάθε λειτουργικό.  

Για τα Windows, «νικητής» αναδείχθηκε, όπως είπαμε, ο Internet Explorer 10. Σε μικρή απόσταση από αυτόν, βρίσκεται η προηγούμενη έκδοση του
browser, Internet Explorer 9, ενώ ακολουθεί ο Firefox 15.

Για Mac, ταχύτερος αναδεικνύεται ο Chrome 19, τον οποίο ακολουθούν παλαιότερες εκδόσεις του. Το περίεργο είναι ότι στη λίστα δεν εμφανίζεται πουθενά ο Safari!   


http://newpost.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)