Αχαϊα:Γιατί λέτε να ήρθαν ''φουσκωμένοι'' οι λογαριασμοί του νερού;

Οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΠ ήταν φουσκωμένοι, τα παράπονα έντονα και τελικά ο δήμος ανακάλυψε την αιτία του κακού, που δείχνει πως αντιλαμβάνονται κάποιοι υπάλληλοι τη δουλειά που κάνουν...

 
Ενας υπάλληλος έκανε μετρήσεις... από το σπίτι του! Εκτιμούσε το ύψος της κατανάλωσης με βάση τον προηγούμενο λογαριασμό και ενημέρωνε την υπηρεσία του.

Όλα ήρθαν στο φως ύστερα από ανακοίνωση του δήμου πως λογαριασμοί της ΔΕΥΑΠ σε πολλές περιοχές εμπεριέχουν λάθη και είναι φουσκωμενοι κατά 5 ή και 10 ευρώ. Τελικά αποδείχθηκε πως την ευθύνη φέρει ένας υπάλληλος ο οποίος έκανε υπολογισμούς καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού του, χωρίς να ελέγχει τα υδρόμετρα και... έγραφε ό,τι του κατέβαινε.


Ο δήμος κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει από το γεγονός πως ο υπάλληλος περνούσε το αποτέλεσμα της υποτιθέμενης καταμέτρησης στον υπολογιστή... κάθε 3 λεπτά. Αυτό δείχνει πως οι μετρήσεις ήταν πλασματικές.


Περίπου 800 πολίτες έχουν παραλάβει φουσκωμένους λογαριασμούς. Ο Δήμαρχος Πατρέων πάντως έδωσε εντολή να ελεγχθούν και οι 17 υπάλληλοι που κάνουν καταμετρήσεις. 


http://www.newsit.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)