Παρουσίαση βιβλίου στην Ελευσίνα: Η γοητεία μιας συντριβής - Δημήτρης Μάρδας !!!

Η γοητεία μιας συντριβής
Μυθιστόρημα

Παρουσίαση βιβλίου στην Ελευσίνα
Την Παρασκευή 30-11-2012 στις 08:00 μ.μ στο
cafe Στην Πόλη θα γίνει παρουσίαση του μυθιστορήματος  
"Η γοητεία μιας συντριβής" του συγγραφέα Δημήτρη Μάρδα, από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

  • Παναγιώτης Λινάρδος, αντιδήμαρχος Ελευσίνας
  • Βαγγέλης Μανώλάκας, φιλόλογος, έφορος Βιβλιοθήκης Ελευσίνας
  • Βίκυ Παπαϊωάννου, φιλόλογος

Cafe Στην Πόλη
Χατζιδάκι και Παγκάλου (εμπορικό κέντρο ΙΛΙΟΝ)
Ελευσίνα
 

Περίληψη
Τι κρύβεται στα άδυτα της πολιτικής; Πόσο αδιάφθοροι είναι οι εκπρόσωποί μας στη Βουλή και την Ευρώπη; Χωράει ο έρωτας στη ζωή ενός υπηρέτη του κοινού συμφέροντος; Αρκεί η εκδίκηση για να σβήσει τις αμαρτίες μιας γυναίκας, όπως και μιας χώρας ολόκληρης;

Σ’ ένα ταξίδι προς το Βέλγιο, ο Δημήτρης, στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, συναντά τη Μαρία, μια γοητευτική και μυστηριώδη ύπαρξη. Στις Βρυξέλες έρχονται κοντά, αλλά κάποια στιγμή εκείνη εξαφανίζεται. Ο Δημήτρης, με τη βοήθεια δύο φίλων του, ξεκινά έναν αγώνα για να την ξαναβρεί, όμως εκείνη φαίνεται πως έχει μπλέξει άσχημα. 
Μαύρο χρήμα, εκβιασμοί και ιστορίες ασύλληπτης οικονομικής διαπλοκής με επίκεντρο τις κρατικές προμήθειες, έχουν τυλίξει και τους δύο σ’ ένα δίχτυ απ’ το οποίο δύσκολα θα βγουν. 
Η ζούγκλα του «καλού κόσμου» θα αποδειχθεί πολύ πιο επικίνδυνη από τη μαφία του υποκόσμου και η φωτεινή πλευρά του φεγγαριού πολύ πιο ύποπτη από τη σκοτεινή...

Ένα συναρπαστικό πολιτικό θρίλερ και ταυτόχρονα μια απρόβλεπτη αστυνομική περιπέτεια, που διαδραματίζεται από την καρδιά της Ευρώπης έως την Αθήνα, την Κωνσταντινούπολη και τη Μέση Ανατολή, με γεγονότα και καταστάσεις της γνωστής μας καθημερινότητας, αλλά και με τις μνήμες ενός ζωντανού και μοιραίου παρελθόντος.

Αισχύλεια Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελευσίνας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)