Προπόνηση του κολυμβητικού συλλόγου Ορεστιάδας στην Τουρκία?

Ο Κολυμβητικός Σύλλογος Ορεστιάδας ''Νηρέας'' λίγο πριν το κλείσιμο του κολυμβητηρίου της Ορεστιάδας απέστειλε επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας κ Θρησκεύματων Πολιτισμού και Αθλητισμού και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Στην επιστολή αναφέρει τα εξής: 

ΑΠΟ
Τον Κολυμβητικό Όμιλο Ορεστιάδας με την επωνυμία Νηρέας

ΠΡΟΣ
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ
1. στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
2. στον Πρωθυπουργό της χώρας
3. στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
4. στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού
5. στον Περιφερειάρχη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
6. στους Βουλευτές Ν. Έβρου
7. στον Πρόεδρο της ΚΟΕ (Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας)


Ορεστιάδα 15 Νοεμβρίου 2012
 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Είμαστε Αθλητικό Σωματείο με έδρα την Ορεστιάδα του Ν. Έβρου, με έτος ίδρυσης το 2004. Από τον Νοέμβριο του 2010 λειτουργούμε στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Ορεστιάδας. Στο λίγο αυτό χρονικό διάστημα το σωματείο μας κατάφερε να είναι ο μεγαλύτερος Αθλητικός Σύλλογος που δραστηριοποιείται στο Δήμο Ορεστιάδας με εγγεγραμμένα σήμερα 420 μέλη. 

Τα τμήματα μας καλύπτουν όλες τις ηλικίες αρχίζοντας από Junior , προαγωνιστικό, αγωνιστικό ενηλίκων και ατόμων με ειδικές ανάγκες έχοντας μεγάλη απήχηση στους δημότες της Ορεστιάδας. Επέδειξε δε αρκετά σημαντικές επιτυχίες στον αγωνιστικό τομέα, συμμετέχοντας σε επίσημους αγώνες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό , κερδίζοντας διακρίσεις και μετάλλια. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τους αθλητές στους οποίους σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα απονεμήθηκαν μετάλλια:
 

1. ΒΑΤΖΙΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΤΩΝ 13
2. ΡΕΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΤΩΝ 13
3.ΚΑΜΠΑΔΑΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΤΩΝ 11
4.ΜΠΑΛΑΤΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΤΩΝ 12
5.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΕΤΩΝ 14
6.ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΑΡΙΑ ΕΤΩΝ 13
7.ΟΥΝΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΕΤΩΝ 12
8.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΤΩΝ 9

Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε από το Δήμο Ορεστιάδας ότι το κολυμβητήριο θα σταματήσει τη λειτουργία του όλη τη διάρκεια του χειμώνα και συγκεκριμένα από το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους έως και τον Απρίλιο του 2013 ελλείψει απαιτούμενων κονδυλίων για την προμήθεια πετρελαίου.
 

Οι ανάγκες μας για πετρέλαιο, λαμβανομένων υπόψη των βεβαρημένων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή είναι μεγάλες . Χρειαζόμαστε για τον Δεκέμβριο έως και τον Απρίλιο περίπου 35 τόνους πετρέλαιο.
 

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι από τις συνδρομές των οικονομικά τακτοποιημένων μελών μας αποδίδονται στον Δήμο είκοσι ευρώ ανά μέλος.
 

Η παύση λειτουργίας του κολυμβητηρίου μας αναγκάζει να σταματήσουμε και την προετοιμασία των αθλητών που θα λάβουν μέρος στα καθορισμένα από την ΚΟΕ προκριματικά των Πανελληνίων Αγώνων του 2013, σε μια περίοδο που εντείνονται οι προπονήσεις λόγω και των διακοπών των Χριστουγέννων.

Κε Υπουργέ, λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα της ακριτικής περιοχής μας η οποία απέχει πολλά χιλιόμετρα από τα μεγάλα αστικά κέντρα, θα θέλαμε να συνδράμετε στην προσπάθειά μας να μη διακόψει τη λειτουργία του το κολυμβητήριο, ειδάλλως θα αναγκαστούμε να αποδεχτούμε την επίσημη πρόταση του Κολυμβητικού Συλλόγου Αδριανούπολης Τουρκίας να προπονηθούν οι αθλητές μας στη γείτονα χώρα και μάλιστα δωρεάν.

Είναι λυπηρό για όλους μας να μας βοηθά μια ξένη χώρα και όχι η ίδια μας η πατρίδα.
Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε, λαμβανομένης υπ όψιν της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας , ότι δεν ζητάμε από εσάς βοήθεια αποτιμητέα σε χρήματα αλλά πετρέλαιο ώστε να μη σταματήσει η λειτουργία του κολυμβητήριου.

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος του ΔΣ
ΡΕΤΣΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑ


http://didymoteicho.net 

Στην Τουρκία για προπόνηση 30 παιδιά από το Σάββατο;

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, το Σάββατο τα 30 παιδιά με μίνι μπας θα μεταφερθούν στην Αδριανούπολη της Τουρκίας με σκοπό να προπονηθούν σε ένα από τα κολυμβητήρια της πόλης. Το κολυμβητήριο μετά από εξάχρονη καθυστέρηση ολοκληρώθηκε το φθινόπωρο του 2010, ενώ δύο χρόνια αργότερα  η δημοτική αρχή της Ορεστιάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους πολίτες ότι το κολυμβητήριο αναστέλλει τη λειτουργία του μέχρι τον Απρίλιο του 2013 καθώς δεν υπάρχουν λεφτά για τη συντήρηση και τη θέρμανση.  Μόνο για την προμήθεια πετρελαίου απαιτούνται 50.000 ευρώ.

"Δεν έχω λεφτά. Προτιμώ να βάλω πετρέλαιο στα σχολεία, δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο", τονίζει στην εφημερίδα ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Δημήτρης Μουζάς, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι το κολυμβητήριο δε κλείνει αλλά αναστέλλει τη λειτουργία του για το χειμώνα. 

http://news247.gr 


σχετικο αρθρο:εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)