ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ.................

Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο η στο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να αναπαστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ; Απίστευτο; Ο νόμος επιτρέπει τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς ποιότητα και διατροφική αξία.
Όταν το γάλα φτάνει στο σουπερμάρκετ για την πώληση, φέρνει έναν αριθμό η ένα γράμμα στο κάτω μέρος η ακόμη και στο πάνω μέρος της συσκευασίας του. Αυτό το νούμερο είναι από το 1 έως το 5 και το γράμμα από το Α εως το Ε στα λατινικά. Αρκεί να αγοράζετε γάλα που φέρει έως τον αριθμό 3 η C, δηλαδή γάλα που έχει ανά-παστεριωθεί 3 φορές. Σας συμβουλεύουμε να μην αγοράζετε γάλα με αριθμό 4 ή 5 και σε γράμμα D η E γιατί η ποιότητά του έχει καταστραφεί. Αν αγοράζετε κασόνι με μπουκάλια γάλα, ο ίδιος αριθμός αναγράφεται στο κάτω μέρος του, 1 – 5 η D -E. Αν έχει τον αριθμό 1 – A σημαίνει ότι βγαίνει από το εργοστάσιο για πρώτη φορά, αλλά αν έχει τον αριθμό 4 – D σημαίνει ότι έχει ήδη γυρίσει πίσω στη βιομηχανία 3 φορές.
Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε γάλα, κοιτάξτε στον πάτο του μπουκαλιού η στο πάνω μέρος του. Μην αγοράσετε γάλατα με αριθμό 4 ή 5 η D -E, ούτε ακόμα και με 3 – C, αν είστε λεπτομερείς στις αγορές σας.
σκέψου το MILKO που όλοι γνωρίζουμε ότι φτιαχνόταν από γάλατα που έχουν λήξει και έχουν επιστρέψει πίσω στο εργοστάσιο πόσες φορές έχουν αναπαστεριωθεί (από 5 και πάνω !!!!!) ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ !!!!

www.votegreece.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)