Έρχεται το αεροπλάνο που ... το φοράς & πετάς !!!

Έτοιμοι προς αποβίβαση! Το προσωπικό αεροπλάνο - στολή που το φοράς και πετάς, είναι γεγονός ! Ένα ατομικό πρωτότυπο προϊόν, δημιουργία της εταιρίας Martin Aircraft Company από τη Νέα Ζηλανδία, που ήρθε για να καταπλήξει τα πλήθη.
 Ο δημιουργός του, Glenn Martin, παρουσίασε για πρώτη φορά το πνευματικό του παιδί τον περασμένο Ιούλιο αλλά οι πρώτες δοκιμές είχαν συνοδευτεί από μικροατυχήματα, τα οποία οδήγησαν τους σχεδιαστές σε βελτιώσεις της συσκευής.
Σήμερα, το προσωπικό jet, είναι πανέτοιμο και ήδη η διαφημιστική καμπάνια για την προωθησή του, ξεκινά! Η συσκευή αποτελείται από δυο έλικες με δύναμη 200 ίππων και ζυγίζει περιπου 115 κιλά. Για να "πετάξεις" μαζί της δεν είναι απαραίτητο το δίπλωμα πιλότου αφού αρκούν μόνο λίγα μαθήματα, λιγότερα από όσα για να βγάλει κάποιος δίπλωμα οδήγησης! Έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ταξίδι 30 μιλίων με μέγιστη ταχύτητα 60 μίλια ανά ώρα με τη πλήρη δύναμη καυσίμων και φτάνει στα 2.400 μέτρα.
Ο διευθύνων σύμβουλος Richard Lauder επισημαίνει στο δελτίο τύπου ότι πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο, με τη σωστή χρήση από τις ομάδες του στρατού και των λοιπών σωμάτων, θα εξυπηρετεί σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης.

Παράλληλα το προσωπικό jet, προσφέρει τη δυνατότητα προσωπικής πλοήγησης που πέρα από χόμπυ και εξερεύνηση, ίσως να δώσει και τη λύση στο ... κυκλοφοριακό πρόβλημα των μεγαλουπόλεων!

Για να διαπιστώσει κάποιος εάν τα αποτελέσματα είναι επιθυμητά, μπορεί να κάνει ένα προσωπικό test... fly! Το μόνο που έχει να κάνει ένας επίδοξος αγοραστής είναι να το φορέσει και να πετάξει σαν άλλος... Ίκαρος. Όσο για το κόστος: μεταξύ 60 και 80 χιλιάδων ευρώ!!

Δείτε στο βίντεο την πρώτη επίδειξη του προϊόντος!

          
www.bno.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)