Η ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!

Μηχάνημα τράπεζας χάριζε λεφτά...
Το μηχάνημα ανάληψης της τράπεζας τρελάθηκε και μοίραζε λεφτά.
 Μπροστά από ATM τράπεζας στο Μάντσεστερ, σχηματίστηκε τεράστια ουρά καθώς όταν κάποιος έκανε ανάληψη, το μηχάνημα του έδινε το διπλάσιο ποσό χωρίς να το χρεώνει στο λογαριασμό του.Όπως είναι φυσικό,  τα καλά νέα μαθεύτηκαν και όλοι έτρεχαν να βγάλουν χρήματα με… τόκο.

Μια βλάβη ήταν η αιτία για τη…. γενναιοδωρία του μηχανήματος, όμως πέρασαν έξι ώρες μέχρι να γίνει γνωστή στα κεντρικά της τράπεζας και να  αποκατασταθεί, καθώς το ΑΤΜ βρισκόταν έξω από ένα βενζινάδικο και όχι σε κατάστημα τράπεζας.

Η διοίκησή της δήλωσε «απογοητευμένη», διότι κανείς δεν ανέφερε τη δυσλειτουργία νωρίτερα και κάλεσε αυτούς που έλαβαν παραπάνω χρήματα να τα επιστρέψουν.
Βέβαια υπάρχει και η άλλη περίπτωση:


Κατά λάθος στο λογαριασμό τους 175.000 δολάρια.

Ένα ζευγάρι στην Πενσιλβανία των ΗΠΑ βρίσκεται στη φυλακή καθώς δεν… μπήκε στον κόπο να καλέσει την τράπεζα, όταν κατά λάθος προστέθηκαν στο λογαριασμό τους 175.000 δολάρια.

Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι ο 50χρονος Randy Pratt και η 36χρονη Melissa Pratt, αφού είδαν ότι στο λογαριασμό τους είχε προστεθεί το ποσό, όχι μόνο δεν ειδοποίησαν την τράπεζα, αλλά έκλεισαν το λογαριασμό, αποσύροντας τα χρήματα, παραιτήθηκαν από τις εργασίες τους και μετακόμισαν στη Φλόριντα.
Τη στιγμή που συνελήφθησαν από τις Αρχές, βρίσκονταν εν μέσω διαδικασίας αγοράς ενός σπιτιού στην πόλη του Ορλάντο.

http://www.star.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)