ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ !!!

ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ
Σαν σήμερα στις 17 Σεπτεμβρίου 1982 έφυγε από τη ζωή ο Μάνος Λοΐζος
Κυπριακής καταγωγής μουσικοσυνθέτης, με σπουδαία προσφορά στο έντεχνο λαϊκό τραγούδι.
Με τη μουσική ασχολήθηκε από τα μαθητικά του χρόνια.
Δισκογραφία:
«Ο Σταθμός» (1968)
«Θαλασσογραφίες» (1970)
«Ευδοκία» (1971)
«Να 'χαμε τι να 'χαμε...» (1972)
«Τραγούδια του δρόμου» (1974)
«Καλημέρα ήλιε» (1974)
«Τα νέγρικα» (1975)
«Τα τραγούδια μας» (1976)
«Τα τραγούδια της Χαρούλας» (1979)
«Για μια μέρα ζωής» (1980)
«Γράμματα στην αγαπημένη» (1983)
«Εκτός Σειράς. Σαράντα σκόρπιες ηχογραφήσεις» (2002)
«Τα τραγούδια του Σεβάχ» (2003)         

Σχόλια

Ο χρήστης Navi είπε…
Άνθρωποι σαν τον Μ. ΛΟΙΖΟ δεν φέυγουν ποτέ από κοντά μας...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)