“Παράνομο και αυθαίρετο το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, κακοποιεί τα δελφίνια” λέει η ΠΦΠΟ !!!

Εξώδικη επιστολή διαμαρτυρίας στον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, απέστειλε η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ) σχετικά με τη λειτουργία του Αττικού Πάρκου.

Η ΠΦΠΟ επισημαίνει ότι το Αττικό Πάρκο λειτουργεί παρανόμως καθώς δεν έχει νόμιμη άδεια, ότι στην περιοχή έχουν συντελεστεί πλήθος πολεοδομικές παραβάσεις και αυθαιρεσίες και κυρίως ότι διενεργείται κακοποίηση των δελφινιών που λαμβάνουν μέρος στις -επίσης παράνομες- παραστάσεις.

Η ΠΦΠΟ καλεί τον Γιάννη Σγουρό να μην ανανεώσει την άδεια της επιχείρησης, να σφραγίσει το Αττικό Πάρκο, να εξασφαλίσει την ευζωία των δελφινιών και να προβεί σε νομικές ενέργειες κατά των υπευθύνων για την κακοποίηση των δελφινιών.

Ειδάλλως προειδοποιεί ότι θα στραφεί εναντίον του ιδίου.

Όπως αναφέρει η ΠΦΠΟ στον Γιάννη Σγουρό:
“Επιτρέψτε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να διαμαρτυρηθούμε εντόνως για την μέχρι τώρα αδιαφορία και υποτονικότητα των υπηρεσιών σας, για ένα πολύ σημαντικό θέμα, το οποίο αφορά στην λειτουργία του Αττικού Πάρκου , και που απασχολεί χιλιάδες εκατοντάδες πολίτες της φιλοζωικής κοινότητας της χώρας μας.

Όπως πρέπει να γνωρίζετε το Αττικό Πάρκο λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο  παράνομα , αφού εκκρεμεί  η ανανέωση της άδειας λειτουργίας του... 
Συνέχεια εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)