Ντετέκτιβ για τις ακαθαρσίες των σκύλων θα προσλάβει ισπανός δήμαρχος !!!

Μαδρίτη, Ισπανία
Εξοργισμένος διότι τα περιττώματα των σκύλων βρομίζουν τα πεζοδρόμια της πόλης του, ένας Ισπανός δήμαρχος ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει ιδιωτικούς ντετέκτιβ, στους οποίους θα αναθέσει να μαγνητοσκοπούν και να καταγγέλλουν στην δημοτική αστυνομία τους ιδιοκτήτες των συμπαθών τετράποδων που δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες των ζώων τους.

Αφού αντιλήφθηκε ότι τα πρόστιμα και οι προειδοποιητικές πινακίδες δεν αρκούν για να αλλάξουν τη συμπεριφορά των ιδιοκτητών κατοικίδιων που δεν έχουν κοινωνική συνείδηση, ο δήμαρχος της Κολμενάρ Βιέχο, μιας μικρής πόλης στα βόρεια της Μαδρίτης, θα διορίσει την επόμενη εβδομάδα έναν «ντετέκτιβ σκύλων», ο οποίος θα περιπολεί στους δρόμους της πόλης με στόχο να συλλαμβάνει επ’ αυτοφώρω τους παραβάτες.

«Αυτό το πρόσωπο θα παρακολουθεί, υπό καθεστώς μυστικότητας, τους δρόμους και τους δημόσιους χώρους όπου σήμερα μαζεύουμε τα περισσότερα περιττώματα σκύλων» εξήγησε ο δήμαρχος σε ανακοίνωσή του.

«Η δουλειά του θα είναι να μαγνητοσκοπεί επ' αυτοφώρω τους ιδιοκτήτες που δε μαζεύουν τις ακαθαρσίες και να παραδίδει τα αποδεικτικά στοιχεία, μαζί με τη μαρτυρία του» στην δημοτική αστυνομία, συνέχισε ο ίδιος.

Οι «ένοχοι» θα τιμωρούνται με πρόστιμα έως 150 ευρώ, ενώ τα ποσά αναμένεται ότι θα αυξάνονται για τους «κατά συρροή» παραβάτες.

Πριν από την ανακοίνωση αυτής της επιχείρησης, η δημοτική αρχή ανέθεσε σε ηθοποιούς με κοστούμια... Σέρλοκ Χολμς, να ενημερώνουν τους περαστικούς για αυτήν την εκστρατεία εναντίον των περιττωμάτων, την οποία διεξάγει με κίνητρο την προστασία της δημόσιας υγείας.

«Η πλειονότητα των ιδιοκτητών σκύλων είναι υπεύθυνοι πολίτες που δεν αφήνουν τα ζώα τους να αφοδεύουν σε ακατάλληλους χώρους και καθαρίζουν αμέσως μετά τα περιττώματα» δήλωσε ο συντηρητικός δήμαρχος του Κολμενάρ Βιέχο, ο Μιγκέλ Άνχελ Σανταμαρία.
«Δυστυχώς μια μειονότητα εξ αυτών δε νοιάζεται για τους άλλους και αφήνει ένα ίχνος της έλλειψης κοινωνικής συνείδησης της στους δρόμους, στα πεζοδρόμια, ακόμα και μπροστά σε σχολεία ή παιδότοπους» συμπλήρωσε.

http://news.in.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)