Έβρεξε... αρκουδάκια σε αγώνα χόκεϊ !!! (video)

Ο παγωμένος αγωνιστικός χώρος χόκεϊ του Κάλγκαρι «ζεστάθηκε» όταν χιλιάδες αρκουδάκια «προσγειώθηκαν» στον πάγο του «Scotiabank Saddledome». 

Είναι η 14η χρονιά που συνεχίζεται η όμορφη παράδοση που θέλει τους θεατές να «πετάνε» αρκουδάκια και διάφορα άλλα λούτρινα ζωάκια στους παίκτες των Hitmen (γηπεδούχος ομάδα Κάλγκαρι) όταν σκοράρουν το πρώτο τους γκολ στο πρωτάθλημα χόκεϊ «Western Hockey League» του Καναδά. 

Φέτος το γκολ που «πυροδότησε» την «αρκουδοκαταιγίδα» σκόραρε ο Παβέλ Παντάκιν.

Ο σκόρερ Παβέλ Παντάκιν πανηγυρίζει το γκολ του που «προκάλεσε» την «αρκουδοκαταιγίδα» , ξαπλώνοντας πάνω στον πάγο:

«Περίπου για 11 λεπτά τα αρκουδάκια έπεφταν βροχή. Αυτή η μέρα είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Οι φίλαθλοι σημειώνουν τη μέρα στο ημερολόγιο τους και έρχονται για να δωρίσουν τα αρκουδάκια τους και να προσφέρουν στην κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας των «Hitmen» Μάηκ Μουρ.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν σχεδόν 26.000 αρκουδάκια από περίπου 17.000 θεατές και χρειάστηκαν 33 λεπτά από τους παίκτες χόκεϊ και τους πολυάριθμους εθελοντές για να μαζέψουν τα λούτρινα ζωάκια από τον αγωνιστικό χώρο ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο «στρατός» από αρκουδάκια που συγκεντρώθηκε θα δοθεί σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα και παρά τον εντυπωσιακό του αριθμό, οι φίλαθλοι των Hitmen δεν κατάφεραν να σπάσουν το ρεκόρ του 2007, όπου είχαν συγκεντρωθεί σχεδόν 27.000 λούτρινα ζωάκια.


http://www.pamesports.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)