Έβρεξε... δολάρια στη Μινεσότα !!! (video)

Είναι αυτό που λένε... τ’ αφεντικό τρελάθηκε! Χριστούγεννα έρχονται κι ένας άνδρας αποφασίσει να γίνει... Άγιος Βασίλης. Και άρχισε να μοιράζει δολάρια σε εμπορικό κέντρο της Μινεσότα.


Όσοι βρέθηκαν στο εμπορικό Mall of America της Μινεσότα δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν να βρέχει... δολάρια!

«Δράστης» ο Σέρτζ Βόρομπιοβ, ένας άνδρας που ανέβηκε στον τέταρτο όροφο του εμπορικού και άρχιζε να πετάει… δολάρια! Ο ίδιος είχε περάσει μια δύσκολη χρονιά και θέλησε να δώσει λίγη χαρά στους άλλους.


Ανέβασε και video στο YouTube, όπου φαίνεται ο ίδιος να πετά από τον τέταρτο όροφο του τεράστιο κτιρίου τα χρήματα. «Τρελός τύπος πετά 1.000 δολάρια από τον τέταρτο όροφο του εμπορικού Mall of America» είναι ο τίτλος που έδωσε στο video.

Εκπρόσωπος του εμπορικού συγκροτήματος δήλωσε στην εφημερίδα Mineapolis Star Tribune, ότι ο Βόρομπιοβ θα μπορούσε με αυτή την πράξη του να προκαλέσει σοβαρή αναστάτωση, ακόμα και των τραυματισμό ανθρώπων. 

Οι φρουροί ασφαλείας του εμπορικού αποδοκίμασαν επίσης την πράξη του άνδρα και τον προειδοποίησαν ότι θα μπορούσαν να τον συλλάβουν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ο 29χρονος είπε ότι είχε περάσει μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά αφού όχι μόνο χώρισε με τη σύζυγό του αλλά και έχασε την επιχείρησή του. Ωστόσο, όπως δήλωσε, ήθελε να μοιράσει λίγη χαρά στους ανθρώπους λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

«Δεν έχω αρκετά χρήματα για να κάνω πολλά πράγματα και πρέπει να ξεπεράσω ένα φρικτό διαζύγιο», είπε. «Η σύζυγός μου πήρε ακόμα και τη γάτα μας και τώρα δεν μου λέει που βρίσκεται», δήλωσε ο 29χρονος.


http://www.newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)