Σε "Φιλία επί πληρωμή" καταφεύγουν οι πλούσιοι!!!

Δυσκολεύονται να χειριστούν μια πραγματική φιλία
Μια νέα τάση, που ενδεχομένως να δείχνει πολλά για τις ανθρώπινες σχέσεις του σήμερα, έχει αρχίσει να κατακτά τα ανώτερα, οικονομικά στρώματα της Νέας Υόρκης.


Σύμφωνα με τη New York Observer οι «πληρωμένοι φίλοι», που εν συντομία αποκαλούνται «PF’s» είναι η νέα «μόδα» των εύπορων κοινωνικών κύκλων της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Προσωπικοί γυμναστές, στιλίστες, σεφ και σοφέρ αναλαμβάνουν το ρόλο του «φίλου» για τα αφεντικά τους, προσφέροντας στα τελευταία όλα τα οφέλη της συντροφικότητας, χωρίς τον κίνδυνο διαφωνιών ή καυγάδων, όπως πολλές φορές συμβαίνει με τους... πραγματικούς φίλους!

«Υπάρχει μια αγορά για πληρωμένους φίλους στη Νέα Υόρκη. Κάποιοι χρειάζονται τα χρήματα και κάποιοι έχουν ανάγκη από κάποιον φίλο» ανέφερε μια σχεδιάστρια μόδας, υπό τον όρο της ανωνυμίας.

«Όταν αποκτήσεις το δικό του φίλο επί πληρωμή, ο οποίος δε θα τσακωθεί ποτέ μαζί σου ή δε θα σου πάει ποτέ κόντρα, είναι δύσκολο να επιστρέψεις στους... αληθινούς» ανέφερε στον Observer ένας άνθρωπος που έχει καταφύγει σε αυτή τη μέθοδο.

«Υπάρχουν πολλές στιγμές που νιώθεις ευνουχισμένος. Πάντα πρέπει να ακολουθείς το πρόγραμμα κάποιου άλλου... σαν ένα πιστό κατοικίδιο» είπε από την πλευρά του κάποιος που προσφέρει τέτοιου είδους «υπηρεσίες». Ο ίδιος εξομολογήθηκε ωστόσο, ότι στο τέλος της ημέρας «νιώθει το ίδιο συναισθηματικό κενό όσο ο εργοδότης του.

«Είναι ορισμένοι τόσο επιτυχημένοι και πλούσιοι άνθρωποι, που θα περίμενε κανείς ότι δε χρειάζονται κάτι παραπάνω για να νιώσουν ευτυχισμένοι... κι όμως δεν είναι έτσι. Διαφορετικά γιατί να με φωνάζουν να πάω μαζί τους στη Χαβάη για παράδειγμα, για να υποδυθώ το φίλο τους;» κατέληξε.
http://www.newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)