Σοβαρό ατύχημα για Kubica σε αγώνα Ράλι !!! (Video)

Σοβαρό ατύχημα είχε το Σάββατο 15/9 ο Robert Kubica κατά τη διάρκεια του Ράλι San Martino di Castrozza, χωρίς ευτυχώς δυσάρεστες συνέπειες για τον ίδιο και τον συνοδηγό του.

Ο Πολωνός που επέστρεψε πρόσφατα στη δράση μετά από πολύμηνη απουσία λόγω του σοβαρού του τραυματισμού τον Φλεβάρη του 2011 σε αγώνα Ράλι επί ιταλικού εδάφους, έχασε τον έλεγχο του Subaru Impreza WRC κατά την 9η ειδική διαδρομή του αγώνα με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να καταλήξει πάνω σε δέντρα.

Ευτυχώς τόσο ο 27χρονος Πολωνός όσο και ο συνοδηγός του, Jakub Gerber, βγήκαν ανέπαφοι από το κουφάρι του Impreza. Το συγκεκριμένο κομμάτι της ειδικής ήταν πολύ απαιτητικό και δύσκολο και το πλήρωμα ήταν πολύ τυχερό που βγήκε αλώβητο από το Impreza καθώς ο κλωβός ασφαλείας υπέστη σοβαρές ζημιές.

Αυτό δεν ήταν το πρώτο ατύχημα του Kubica στον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς είχε ανώδυνη έξοδο και κατά τη διάρκεια του shakedown.

Μια εβδομάδα νωρίτερα, ο Kubica, στον πρώτο του αγώνα μετά την επιστροφή του στη δράση, νίκησε το Ronde Gomitolo di Lana Rally.
http://www.e-go.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)