Η Γιορτή του Φιστικιού 2012 στην Αίγινα !!! (video)

Το 4ο "Aegina Fistiki Fest" 

Το Φεστιβάλ που τιμά το δημοφιλέστερο προϊόν της Αίγινας, διοργανώνεται για 4η χρονιά, από  20 έως 23 Σεπτεμβρίου 2012, με προίκα την μεγάλη επιτυχία σε εμπορικό, καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό επίπεδο τις προηγούμενες χρονιές.

Όπως λέει η πρόεδρος του 4ου Aegina Fistiki Fest, Φλώρα Αλυφαντή, "Το Aegina Fistiki Fest ήταν το όνειρο μιας ομάδας ανθρώπων, που πίστεψαν ότι η φιστικιά, ο καρπός της και οι καλλιεργητές της μπορούν και πρέπει να αποκτήσουν την αναγνώριση που τους αρμόζει για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της Αίγινας...."

Η γιορτή του Φιστικιού 2012 διοργανώνεται πάνω στους παρακάτω άξονες:
Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα του Aegina Fistiki Fest 2012.

Η επισκέπτες ανέρχονται κάθε χρόνο σε δεκάδες χιλιάδες και η προσμονή για τη γιορτή είναι μεγάλη.
Το Aegina Fistiki Fest έχει καθιερωθεί ως θεσμός και διοργανώνεται από το Δήμο της Αίγινας υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Σαρωνικού.

Επισκεφθείτε την Αίγινα αποχαιρετώντας το καλοκαίρι, ή καλωσορίζοντας το φθινόπωρο, σε ένα "δοκιμασμένο" φεστιβάλ που μπορεί να ικανοποιήσει πολλές ψυχαγωγικές επιθυμίες και ηλικίες!
* Οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις έχουν ξεκινήσει από τις 7 Σεπτεμβρίου, με εκθέσεις, εργαστήρια και δράσεις για παιδιά, κυρίως, ενώ οι μεταφεστιβαλικές θα συνεχίσουν ως και τις 29 Σεπτεμβρίου, με κύριο γεγονός την διοργάνωση ημερίδας με θέμα την επιχειρηματικότητα στον κλάδο του τουρισμού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)