Τροφές που «κατεβάζουν» ιδέες !!!

Φορτίστε το μυαλό σας κατάλληλα.

Ετοιμότητα, οξυδέρκεια και μυαλό που δεν σε εγκαταλείπει όταν το χρειάζεσαι. Αυτά χρειάζεται κάποιος για να εντυπωσιάσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις σε μια παρουσίαση ή σε μια συνέντευξη για δουλειά. Δείτε λοιπόν ποιες είναι οι κατάλληλες τροφές.

  • Συνδυάστε στο γεύμα που θα προηγηθεί από την παρουσίαση σας πρωτεΐνη με καλούς υδατάνθρακες. Οι καλοί υδατάνθρακες μεταμορφώνονται σε γλυκοζη, η οποία τροφοδοτεί με ενέργεια το μυαλό και οι πρωτεΐνες διατηρούν αυτή την ενέργεια για περισσότερη ώρα.
  • Βάλτε στο πιάτο σας πολλά λαχανικά με πράσινα φύλλα γιατί προσφέρουν μια μεγάλη δόση φυλλικού οξέους που βοηθά στην καλή λειτουργία του μυαλού.
  • Αποφύγετε το πρόχειρο φαγητό, τα κορεσμένα λιπαρά προκαλούν στρες στα νευρικά κύτταρα και εμποδίζουν την επικοινωνία, την λειτουργία και μας κάνουν να νιώθουμε κουρασμένοι.
Τέλος, μισή ώρα με 40 λεπτά πριν το σημαντικό ραντεβού πάρτε μια δόση καφεϊνης, με την προϋπόθεση ότι είναι ο δεύτερος της ημέρας μετά τον πρωινό σας. Μια κούπα καφέ θα βοηθήσει την μνήμη και την συγκέντρωση σας και μπορεί να γίνει σύμμαχος σας για μερικές ώρες αφότου τον πιείτε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)