Οι δεινόσαυροι από την Παταγονία έρχονται στην Αθήνα !!!

Μια μοναδική έκθεση θα φιλοξενήσει ο χώρος του Ολυμπιακού Κέντρου στο Γουδή, από 1η Οκτωβρίου έως και 31 Μαρτίου του 2013.

Σε μια έκταση μεγαλύτερη των 1.000 τετραγωνικών μέτρων, οι Δεινόσαυροι από την Παταγονία, των παλαιότερων γνωστών ειδών που κυριάρχησαν στον πλανήτη μας για περισσότερα από 180 εκατομμύρια χρόνια, θα εμφανιστούν σε μια μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα έκθεση.

Είναι πελώριοι, εντυπωσιακοί και ενδιαφέροντες, ενώ η παρουσία τους έχει ήδη κάνει αίσθηση σε Ευρώπη και Κρήτη, ενώ σε λίγες μέρες είναι έτοιμοι να προκαλέσουν τον θαυμασμό και των Αθηναίων.

Επιβλητικοί σκελετοί και πιστά προπλάσματα από τα προϊστορικά ζώα της Παταγονίας, μίας από τις πιο πλούσιες σε παλαιοντολογικά ευρήματα περιοχές, θα παρουσιαστούν στην έκθεση που διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης, σε συνεργασία με τους Φίλους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και την Grupo Cultural SRL της Αργεντινής.


Φιλοδοξούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων από όλη την Ελλάδα, που θα περιηγηθούν στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του κτιρίου. Στην αίθουσα προβολής της έκθεσης, κάθε μία ώρα θα προβάλλεται σε μορφή HD ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον 40λεπτο ντοκιμαντέρ για τους Δεινόσαυρους της Παταγονίας. 

Όσο για τους μικρούς επισκέπτες της έκθεσης, τα διαδραστικά παιγνίδια στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, παράλληλα με τη γνώση, θα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον.

http://www.protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)