Ο αγώνας ενός εικονικού μοντέλου εναντίον ενός πραγματικού !!! (Video)

Το Νέο Ford Focus ST σημείωσε μία πρώτη νίκη σε βάρος του PlayStation 3
Ο πρώτος «εικονικός εναντίον πραγματικού» αγώνας που πραγματοποιήθηκε στη θρυλική πίστα του Goodwood κατέληξε σε νίκη στο νήμα για το πραγματικό, έναντι του αντίστοιχου εικονικού μοντέλου

Το Νέο Ford Focus ST σημείωσε μία πρώτη νίκη λίγες ώρες αφότου έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του – κερδίζοντας σε ένα μοναδικό «εικονικό εναντίον πραγματικού» αγώνα.

Το νέο μοντέλο αναμετρήθηκε με ένα εικονικό Focus ST στον πρώτο αγώνα που διοργάνωσαν η Ford με τη Sony Computer Entertainment στην παγκοσμίου φήμης ανάβαση στο Goodwood Festival of Speed.

Με οδηγό τον Ben Collins, το γνωστό τηλεοπτικό «Stig», το πραγματικό νέο Focus ST, ολοκλήρωσε την ανάβαση των 1,86 km μπροστά από τον παίκτη βιντεοπαιχνιδιών Krisztian Somodi που έτρεχε ταυτόχρονα στην ίδια πίστα, σε προσομοιωτή του Gran Turismo 6 στο PlayStation 3.
 Δείτε το βίντεο του αγώνα:


«Η οδήγηση του νέου Focus ST εναντίον του εικονικού μοντέλου ήταν κάτι που έκανα για πρώτη φορά. Δεν είχα ιδέα ποιος ήταν πρώτος, γι’ αυτό ενθουσιάστηκα όταν συνειδητοποίησα ότι είχα κερδίσει» δήλωσε ο Collins.

Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά σε γιγαντοοθόνες σε ένα κοινό δεκάδων χιλιάδων ατόμων στα πλαίσια του φεστιβάλ, όπου οι επισκέπτες, αργότερα, μπορούσαν να καταγράφουν τους δικούς τους χρόνους στους προσομοιωτές του Gran Turismo 6 στο περίπτερο της Ford.

Το παιχνίδι προσέφερε την πιο πιστή δυνατή αντιγραφή των συνθηκών και χαρακτηριστικών της ημέρας – ακόμα και σε ότι αφορά τα ελαστικά. Αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια δημιούργησε τρομερό ανταγωνισμό, με το πραγματικό Focus ST να σημειώνει χρόνο 1.05:13, και το εικονικό μοντέλο να τερματίζει ένα δέκατο του δευτερολέπτου αργότερα, καλύπτοντας την ανάβαση σε 1.05.23.

«Ήταν ένας αγώνας που κρίθηκε στο νήμα και είχε δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος γιατί αντίπαλος θα ήταν πραγματικό αυτοκίνητο με οδηγό» δήλωσε ο Somodi, γραφίστας και μια ζωή οπαδός του Gran Turismo. «Το εικονικό Focus ST έχει εμφάνιση, αίσθηση και ήχο πραγματικού αυτοκινήτου. Το Gran Turismo6 είναι πολύ εντυπωσιακό»
newsbeast

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)