Καρτέρι έξω απο το ΑΤΜ σε Ελευσίνα και Άνω Λιόσια !!!

Συνελήφθη στην Ελευσίνα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Θριασίου Πεδίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, 25χρονος ημεδαπός (ΡΟΜΑ), για ληστείες σε βάρος πολιτών σε περιοχές της Ελευσίνας και των Άνω Λιοσίων. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Ελευσίνας, ο συλληφθείς, μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς τους, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και το τελευταίο τρίμηνο τουλάχιστον διέπρατταν ληστείες σε βάρος πολιτών σε περιοχές της Ελευσίνας και των Άνω Λιοσίων. 

Ειδικότερα, μετέβαιναν έξω από τραπεζικά υποκαταστήματα στις εν λόγω περιοχές και εντόπιζαν άτομα που έκαναν αναλήψεις χρηματικών ποσών.

Με σωματική βία αποσπούσαν τα χρήματα
Στη συνέχεια, τα παρακολουθούσαν και με τη χρήση σωματικής βίας αφαιρούσαν τα χρήματα. Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει δύο (2) ληστείες στην Ελευσίνα και μία (1) στα Άνω Λιόσια. 


Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 25χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε οκτώ (8) φυσίγγια, ένα περίστροφο, 124 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, πλήθος κλοπιμαίων (κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές). 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του καθώς και για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. 

http://www.thriassio.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)